www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Posted
Cum spune si titlul,caut un tobar si un basist in Iasi pentru genurile mentionate mai sus,oricum e un mare fusion asa ca sa zic ce vreau eu sa fac,is doar eu chitara/voce,NU FAC COVER,am piese proprii,caut persoane

inspirate care vor sa dedice o parte din timpul sau liber pt un asemnea proiect,mentionez eu sunt

cu experienta in trupa,concerte live,pe scene mici/mari etc,festivale si asa mai departe,deci cum punem ceva pe

picioare am si iesit,atat in Iasi cat si in afara lui sa cantam.

Cerinte:

-tobarul sa aiba scule (bete,macar premier,pedala si ceva tabla,sa nu umblam cu imprumutatul si inchiriatul de fiecare data

pentru tot setul,de obicei la mai toate gig-urile se pune toba mare,cazan si tom-uri din partea casei sa zic asa cu

restul vine tobarul)daca nu ai,IT FUKING SUCKS,dar vedem noi.

-sa fie sigur ca vrea sa cante,nu vreau sa incurc pe nimeni si nici nu vrea sa fiu incurcat,vreau sa cant si sa ne simtim bine.

-sa fie sociabil,din moment ce esti in trupa ,tre sa iesim la bere,sa discutam despre chestii,sa ne ajutam,sa fim prieteni.

Fara aventuri de o noapte,sunt om serios,trupa e familie pentru mine,varsta nu are nici o importanta.

0753 983 007

Bogdan

• Like 1