Guest Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 Pret: 800 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0724371397 / andrei.g.stroescu@gmail.com Stare: Uzura normalaAccept schimburi: Nu accept schimburi Lemn basswood, doze pasive Duncan Designed™ Single Coil, Vintage tremolo. Am avut o experienta foarte buna cu ea, se pliaza pentru foarte multe stiluri de muzica. Pretul include husa pe care am cumparat-o o data cu chitara si inbusurile pentru reglat chitara. Sunati pentru mai multe detalii.
otringal Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 (edited) am vazut anuntul si pe OLX, insa sunt curios de ce in pret intra si "cheitele pentru chitara"? nu e ca si cand ar fi un set de corzi bonus, sunt parte integrala a chitarei in pisoii ei Edited July 19, 2014 by otringal
adore Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 Cred ca s-a exprimat inexact, ar fi vorba despre imbusuri...
otringal Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 ah, atunci da am si uitat ca se dau cheite la chitare de cand n-am mai luat una noua din magazin
Guest Posted July 20, 2014 Posted July 20, 2014 otringal, ai dreptate. e vorba de imbusurile de reglaj. am modificat anuntul pe olx, il modific si aici.
Recommended Posts