ametist Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 Pret: 1850 euro Localitate: Fagaras Contact: P.M Stare: Uzura normalaAccept schimburi: Nu accept schimburi Vand Fender Stratocaster USA , an fabricatie 1979 . Este modelul Hardtail (fara sistemul vibrato) si se spune ca ar avea un sustain mai bun decat al modelului cu vibrato datorita faptului ca are bridge- ul fix. Griful este foarte subtire extrem de comod la mana iar sunetul este extraordinar. Chitara se prezinta foarte bine din punct de vedere optic cat si functional. Este ecranata cu folie de cupru , dozele din neck si midle sunt cele originale , doar doza de bridge este inlocuita cu o doza humbucker DiMarzio . Chitara initial a avut culoarea roz ( nu cred ca era vopseaua originala) asa ca am hotarat sa o revopsesc. De partea cu vopsitul si ecranatul ,s-a ocupat Augustin (avatar2000) si a facut-o in stilul lui (cei de pe acest forum stiu despre cine vorbesc si cum lucreaza).....adica super bine . A fost retastata la atelierul guitar shop. Se vinde cu hardcase Fender. Pretul este usor negociabil. Am scos chitara la vanzare deoarece mai am una din 72 si nu pot sa ma hotarasc pe care sa o tin.......imi este egal cu care o sa raman deoarece ambele imi plac.... 4
ametist Posted July 20, 2014 Author Posted July 20, 2014 Dupa S.N si data stampilata pe doze s-ar parea sa fie din 1978.....
ametist Posted July 27, 2014 Author Posted July 27, 2014 Pentru o perioada se retrage de la vanzare .
Recommended Posts