Hyper10n Posted July 17, 2014 Share Posted July 17, 2014 Pret: 400 RON Localitate: Craiova Contact: 0761 160 333 Accept schimburi: Accept schimburi Salut! Am nevoie de 2 rack-uri mai mici, de 2-3 unitati, asa ca acesta, Gator G-Shock 4L ( http://www.thomann.de/ro/gator_gshock_4l.htm ) iese la vanzare. Este un rack pe care te poti baza, sistemul antisoc este foarte eficient, am avut cantari in afara orasului si s-a comportat de minune. Cui ii pasa de sculele lui, mai ales ca nu sunt ieftine, face o achizitie de minune. Dimensiuniule sunt specificate in link, e loc de jucat fotbal in el. Are zgarieturile de rigoare, pentru asta e facut, dar nimic serios. Imi cer scuze pentru poze, daca nu sunt relevante, voi mai face cu el afara, la lumina. Sa nu va seperiati de poza in care are latura de jos este indoita, este de la greutatea Fryette-ului si rack-ul este flexibil, in ultimele poze se observa ca se etanseizeaza perfect. Pret fara negocieri: 400 lei sau schimb cu rack-uri de 2-3 unitati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hyper10n Posted July 24, 2014 Author Share Posted July 24, 2014 Schimb si cu rack normal de 6 unitati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hyper10n Posted August 5, 2014 Author Share Posted August 5, 2014 Grabit de bani, imi cer scuze pt up-ul timpuriu, reduc pretul la 300 lei pt saptamana asta! Va rog folositi telefonul pentru contact! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hyper10n Posted August 18, 2014 Author Share Posted August 18, 2014 300 lei, luati rack calumea! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hyper10n Posted August 21, 2014 Author Share Posted August 21, 2014 Vandut! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts