www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

serse

Newcomers
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

serse's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Vestea buna e ca am gasit unul din suruburi (pus bine) dupa ce am intors toata casa. Mai ramane unul... este un M6 cum banuiam, doar ca e mai lung decat ce cumparasem eu. Este exact cat prima falanga de la degetul meu aratator (mana marimea Large)
  2. Pai de la Mc am luat chitara, acum ceva timp, dar eu nu traiesc in Romania, de asta e mai greu. Suruburile sunt cele care tin neckul de body. Se baga dinspre corp in neck, prin cutia de rezonanta, de aceea e imposibil sa vezi exact ce dimensiunea au.
  3. Stiu ca-i topicul din alta epoca dar am si eu o problema cu suruburile ce tin neck-ul de corpul chitarii. Mai exact este vorba de un Ibanez AEG8EMH-OPN Am gasit in husa un surub negru la un moment dat si nu aveam idee de unde o fi. Asa ca normal ca l-am pus "bine". Dupa o vreme l-am gasit si pe al doilea. Credeam ca-i tot ala si nu-mi explicam cum ma-sa a ajuns iar in husa. In sfarsit, l-am pus si pe asta bine, iar la scurt timp mi-am dat seama ca acordez chitara la fiecare 2 acorduri si atunci m-am prins de unde sunt suruburile. Negasindu-le am cumparat suruburi in draci de la M6 la M10, cate o punga sa-mi ajunga. Dar a dracu' ca nici unul nu-i bun. Poate o fi un M6 dar am impresia ca sunt scurte alea de le-am cumparat eu. Asa ca ma gandeam ca stie cineva ce suruburi sunt mai exact, ca daca continui asa imi fac depozit de suruburi. Cum mama lor de chinezi fac lucrurile asa de ***, ca nu avea chitara 4 luni cand s-a intamplat minunea. La inceput suna binisor, dar pe urma, bag seama ca pe masura ce ieseau suruburile acordam intr-una pe ea pana au iesit de tot. Multumesc pentru orice raspuns productiv.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.