www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

marti23

Newcomers
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Focsani

Other Information

  • Band
    4 Zile

marti23's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Daca mai e valabil, eu sunt Alex, tobosar. 0769218532 e numarul meu
  2. Daca mai e valabil, eu sunt Alex, tobosar. 0769218532 e numarul meu.
  3. Sunt foarte multumit de el! Am stat ceva sa-l acordez ca sa-mi placa, intradevar, l-am acordat ceva mai jos. I-am schimbat fata de bataie cu Remo Prinstripe. Ce pot sa zic.. merita toti banii. Mecanismul este foarte rezistent si foarte usor de controlat. Recomand cu caldura aceasta piesa!
  4. Am dat comnda! Voi reveni cu pareri!
  5. A venit timpul sa imi schimb si eu toba mica. M-am gandit la modelul asta: http://www.mcmusic.ro/product_view.php?Bra...dProductID=1048 Ce parere aveti despre el? Nu sunt axat pe un anumit gen de muzica, dar doresc sa pot sa imi fac treaba cu el exersand cam orice stil. P.S.: Pretul maixim in care ma incadrez este de 8 milioane. Multumesc!
  6. Steffen Schackinger!
  7. marti23

    Paste Fericit!

    Sarbatori fericite si multa sanatate !!!
  8. Nu am gasit nimic.. Totusi cred ca nu e cantat de Soul Vendors.
  9. Ah.. nu gasesc nicaieri toata discografia. Mai incerc cu lastfm.ro si youtube.com/disco. Dar nu prea sunt multe melodii puse.
  10. Acum incep. Descarc discografia. uite, chiar nu m-am gandit. Stiam si eu cum se cheama a 2a melodie.. am aflat din comentariile la video. Imediat postez numele daca gasesc!
  11. De cateva saptamani bune ma tot chinui sa aflu numele primei melodii pe care o canta. Mai exact, in primul minut.
  12. Si eu ti-am ascultat toate piesele si am ramas chiar impresionat. De cati ani canti si ce procesor folosesti?
  13. Am cumparat setul de microfoane. Inca nu am reusit sa le testez. dar voi face asta cat de curand. Ele arata bine, toata in afara de kick au clame. Pentru toba mare va trebui sa-mi cumpar un stativ.
  14. Multumesc mult pntru pareri! Pentru studio si inregistrat inca nu ma gandesc. Voiam sa mi le cumpar pentru repetitii si pentru concerte. Pentru asta voiam sa le iau. Si asta ma interesa, sa nu fiu dezamagit. Sa obtin un sunet clar si real si sa pot sa-mi fac treaba cu ele.
  15. Vrea sa stiu daca acest set http://www.mcmusic.ro/product_view.php?Bra...ndProductID=747 merita cumparat. Ma refer la raportul calitate-pret si daca l-a folosit cineva vreodata. Thx.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.