www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

shinobi one

Active Members
 • Content Count

  136
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Everything posted by shinobi one

 1. Sintetizatorul este in perfecta stare estetica si functionala..ca nou! Singurul motiv pentru care il vand este ca doua, dar folosesc doar unul.
 2. Este un sintetizator analog perfect pentru dj, producatori sau artisti care doresc sa cante live. Preseturile sunt suberbe, constructia ca la pioneer fara probleme, iar sunetul este de fapt Prophet 6 la pachet. Sintetizatorul a fost tinut doar in studio si arata si functioneaza PERFECT! Vine in cutia originala.
 3. Monitoarele au fost folosite doar la mine in studio de la cumparare si sunt in perfecta stare de functionare. Sunt perfecte pentru productie deoarece se pot auzi toate frecventele foarte bine , nu ca noua serie de la Adam .
 4. Midi Controller-ul este in perfecta stare de functionare. Vine impreuna cu manualul. Este foarte flexibil si poate fi folosit atat in mod simplist cat si complex, in sensul in care se pot face o groaza de lucruri in paralel cu el.
 5. Scula este ca NOUA! Sta in studiou nefiind folosita.
 6. nu se negociaza la acest instrument
 7. Sintetizatorul este ca nou, tinut in rack asa cum se vede si in poze. Pretul lui e 2000lei singur sau 2150 cu urechile de rack.
 8. Sintetizatorul este ca nou, inca in garantie... in stare perfecta estetica si de functionare. Vine cu urechi de rack, dar poate fi folosit si ca desktop. Un sintetizator polifonic analog la un pret imbatabil.
 9. Monitoarele sunt in stare perfecta inca in garantie. Singurul motiv pentru care le vand este ca am primit altele si nu am ce face cu 2 perechi.
 10. Scula este NOUA, nefolosita, in garantie.
 11. Pedala este NOUA, nefolosita. Am primit-o cadou dar eu mai am una.
 12. Scula este ca NOUA! Sta in studiou nefiind folosita.
 13. Instrumentul este nou, folosit foarte putin. Vine full box, ca din magazin.
 14. shinobi one

  cumpăr Xiosynth

  Preferabil varianta de 49 de clape
 15. Caut Electribe EMX sm-card
 16. Nu accept schimburi decat cu Electribe Emx. Atat. Doar cash
 17. Este practic NOU! Scos doar de doua ori din cutie.
 18. Nord Rack 2 IMPECABIL! As putea spune ca nou. Cu card si urechi de rack. Tinut doar in studio. (Singurul motiv al vanzarii e ca am doua si folosesc doar unul) Pentru cine nu stie , de fapt sunt 4 sintetizatoare polifonice intr-unul. Interface-ul e super user friendly. Sound-ul plin, cu tot spectrul de frecvente.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.