www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

AnotherOne

Active Members
  • Posts

    40
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by AnotherOne

  1. Pret: 120 Localitate: Cluj-Napoca Contact: 0742664868 Accept schimburi: Nu accept schimburi Dupa cum zice si anuntul, tot setul 120 lei. Capodastrul: Jim Dunlop 88B >>> http://www.mcmusic.ro/chitara-bass-ro/accesorii-ro-4/accesorii-chitara-si-bass/dunlop-88b-capodastru Tunerul: Ibanez CU1 Chromatic Tuner. Capodastrul si tunerul au fost folosite de 3-4 ori deci sunt relativ noi, celelalte 2 produse sunt cadou (folosite f putin). VEzi poza atasata.
  2. Amplificator Ibanez TBX15R 15W: 260 lei Stativ chitara electrica: 50 lei Accept si schimburi cu o acustica. ( Valabil doar pentru cei din Cluj)
  3. Pret: 550 Localitate: Cluj Napoca Contact: dani.rauca@yahoo.com Link producator: http://www.magazinuldemuzica.ro/BOSS-ME-25-_-38871.html Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand Procesor Boss Me-25 ca nou ( vezi poze ), achizitionat de aprox 2 ani si folosit doar in apartament. Procesorul vine impreuna cu: Alimentatoru la priza ( care la cumpararea produsului nou, nu i inclus in pret), CD ( soft de operare procesor + program de inregistrare melodii ), 1 cablu jack + cablu usb pentru conectarea procesorului la calculator. Info Pret produse noi: Procesor: http://www.magazinuldemuzica.ro/BOSS-ME-25-_-38871.html Alimentator la priza : http://www.magazinuldemuzica.ro/BOSS-PSA-230S-POWER-SUPPLY-_-46872.html PRET : 550 lei Oferta valabila pana la 11.04.2013.
  4. MARSHALL MG Series-MG10 amplificator chitara full- lampa de 10W cu un finisaj deosebit, ideala pentru rock eu cred ca dupa cuvantul full trebuia o virgula nu liniuta... ei sau referit la amplif chitara full , lampa de 10w etc acuma fiecare intelege ce vrea )
  5. dai cu ce ai ) eu lam dat cu putin fast fret i ramas inegrit si putin lucios dar cam uscat ! @ razvan cu Komfort ai dat pe neck de o ramas asa lucios?
  6. dintre Marshal MG 30fx / Line 6 spider IV de 30w / Laney lx65r care credeti ca sar impaca mai bine cu procesoarele?
  7. sunetu apare si cand is departe de amplif, in video care lam mentionat mai sus, nu sunt eu.. i un filmulet oarecare cu cineva care are aceasi problema ca mine . Nam schimbat nimic la chitara decat corzile. Restul pieselor sunt originale. deci? ar intra in garantie problema asta?
  8. problema cu "fluieratu" apare in video asta .. la minutul 1:33 http://www.youtube.com/watch?v=Rurwe-acmaY am mai probat chitara unui prieten si face la fel... e normal sunetu respectiv la gain mare?
  9. @ Domnul Karpi, cu ce ma ajuta ce miai zis tu? poate ca tu esti in domeniu electric si ai habar de lucrurile astea, in schimb eu nu inteleg nimic din ce ai scris mai sus...plus ca lucru acesta nu rezolva problema... Vroiam niste sfaturi utile care sa ma ajute la rezolvarea problemei, nu o explicatie de ce face asa P.S deci remedierea problemei ar fi care?
  10. am incercat si la fel.. am fost si la garantie si mia sa spus ca e normal
  11. ms de replay, alti useri cu me25? ;d
  12. nimeni nu stie ce as putea face sa dispara problema? sa fie de la doze? schimbarea dozelor ar rezolva problema ?
  13. @Razvan tocmai am schimbat corzile ieri ca celelate erau cam vechi... dar nici o diferenta, acelasi sunet enervant alte solutii?
  14. Buna , am un epiphone special 2 de vreo 6 luni, si de cam 2 zile incoace o inceput sa sune cred eu dozele? una dintre probleme e la gain mare cand maresc Tonul de la chitara se aude un ascutit ff nasol iar cand pun mana pe corzi dispare.. O a doua problema i ca la gain mic nu se aude ascutitul asta desi am tonul maxim la chitara,in schimb sunetu iasa e intrerupt sau sacadat nush cum sa descriu, am pus un simple sa vedeti despre ce e vorba, si daca m-ati puta ajuta cu ceva sfaturi sa rezolv aceste probleme. Specific ca pe ambele doze am aceste probleme. doze__Audio__Rec__11_.mp3
  15. sal, de curand am achizitionat un procesor boss me25 si ma intereseaza niste tonuri gen pink floyd, dream theater, hillsong,delirious, etc ( deci nu metal). Sunt sigur ca mai sunt useri care au acest procesor si sper ca sunt dispusi sa isi "imparta" efectele . Deci cei cu me25 dati-mi niste idei de tonuri, orice dar nu metal P.S. Sry de duble post, se poate sterge celalat!
  16. sal, de curand am achizitionat un procesor boss me25 si ma intereseaza niste tonuri gen pink floyd, dream theater, hillsong,delirious, etc ( deci nu metal). Sunt sigur ca mai sunt useri care au acest procesor si sper ca sunt dispusi sa isi "imparta" efectele . Deci cei cu me25 datimi niste idei de tonuri, orice dar nu metal
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.