www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

zdub

Active Members
  • Posts

    55
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by zdub

  1. Salut,daca esti tobosar in cautare de trupa si iti place ce auzi aici, nu ezita sa ne trimit un mail pe nivelu4@gmail.com sau un mesaj pe facebook -> https://www.facebook.com/Nivelu4 Numai bine! Nivelu'4
  2. @Mettal86: Yes, and that is what we call a remake/cover. @Moderatori , scuze, aparent am postat gresit, poate fi mutat in sectiunea Romanian Guitarist Community → Scena → Cãutãm instrumentist sau fac un nou topic? Multumesc si scuze de deranj.
  3. Salut,daca esti tobosar in cautare de trupa si iti place ce auzi aici, nu ezita sa ne trimit un mail pe nivelu4@gmail.com sau un mesaj pe facebook -> https://www.facebook.com/Nivelu4 Numai bine !
  4. Salut,daca esti tobosar in cautare de trupa si iti place ce auzi aici nu ezita sa ne trimit un mail pe nivelu4@gmail.com sau un mesaj pe facebook -> https://www.facebook.com/Nivelu4 : https://www.youtube.com/watch?v=VAHIf0D8ZBk https://www.youtube.com/watch?v=HO0BrbCSTsY https://www.youtube.com/watch?v=zVSps8onSdQ Componenta actuala este: Voce Bass Chitara Orga Trompeta Saxofon sopran Saxofon alto O zi faina !
  5. Pacat...te asteptam la Brasov... e mai frumos ca in Bucuresti
  6. Salut,daca esti inca in cautare de trupa, ai voce is iti place ce auzi aici: Nu ezita sa ne trimit un mail pe nivelu4@gmail.com sau un mesaj pe facebook -> https://www.facebook.com/Nivelu4 O zi faina !
  7. Salut, inca mai cauti sau ai gasit deja trupa?
  8. M-ar interesa sa cumpar un guitar-case SKB 56 LP. Pretul il negociem in functie de stare/aspect. Contact: amorphaway@gmail.com Thx P.S. Ori am omis eu ceva cand am deschis postul, ori e cam stupid sa trebuiasca sa completezi pretul si daca accepti sau nu schimburi in conditiile in care vrei sa cumperi cun produs, nu sa vinzi unul...
  9. nu, multumesc. Update: Sunt interesat doar de bani sau schimburi cu chitara electrica/acustica + dif din partea mea sau a celui care face oferta, in functie de chitara.
  10. Multumesc de oferta dar sincer nu prea ma ce sa fac cu el, am vandut si chitara electrica deci nu mai am nevoie nici de amplificare, asa ca le dau numai pe bani sau la schimb pe ceva ce pot folosi ex. chitara acustica sau din aria non muzicala: electronice...smartphone-uri, tablete..etc. ) Le dau si separat daca am ocazia insa dupa cum dicteaza oferta, cabinetul pare sa fie mai cautat, in acest caz dau mai intai capul de amplificare spre vanzare si daca/dupa ce il vand dau si cabinetul. Ca extra info: Capul de amplificare are si footswitch ptr cele 99 efecte pe care le ofera. Pret ptr cap separat 450 Lei
  11. daca dau head-ul am sa te contactez pe tine si pe restul care si-au mai exprimat interesul in legatura cu cabinetul
  12. nush, ne putem intalni sa testam si vedem
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.