www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

metallicaordie

Newcomers
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by metallicaordie

  1. iti multiumesc enorm de mult. De asemenea doresc sa le multiumesc si celorlalti pentru toate raspunsurile primite. Sper sa o fac bine cat de curand si apoi va voi arata niste poze cu ea refacuta. Multiumesc inca odata, atat tie cat si celorlalti.
  2. Mersi mult pentru tot. Cheitele - se pot cumpara Corzile - la fel Pragus si bridge - pot lua modelul de la cealalta acustica si sa imi faca tatal meu din metal asa frumos...inox sau fier sau ceva Gatul este drept din toate privirile si unghiurile Este musai sa dau jos vopseaua aia? are ceva daca dau peste? sau in cel mai rau caz (daca este greu de dat jos, si nu se poate pune peste) o las asa chiar daca arata cam urat:|. Mersi inca odata!
  3. pai nu am un buget fix..si nici nu prea vreau sa dau bani din buzunar..dar tot ce vreau sa platesc sunt corzile si cheile..restul vreau sa fac din pasiune si din ce am prin garaj. vreau doar idei cam cum as putea reface-o
  4. Buna! Asta e primul meu post, topic/ce o fi Deci, sunt nou pe aici, si nu prea stiu cum sa ma adresez. Curand am luat de la scoala de la mine (bineinteles cu acordul directorului / directoarei) o chitara acustica kre statea aruncata intrun colt de cativa ani...si ma gandeam ca sa o readuc la viata. Nu vreau sa merg la Guitar shop sau altundeva, cum am vazut pe alte posturi de pe RGC. Doresc sa o repar acasa singur cu ceva unelte care le are tot omu'. In afara de asta, am 2 chitari functionale la care cand foarte des:) una acustica (cea din dreapta) si una electrica (cea din stanga); deci cea problema, e cea din mijloc, si doresc s-o repar: prima poza a 2-a poza a 3-a poza Oricine m-ar putea ajuta in privinta asta sa imi spuna..am nevoie doar de idei..cum sa fac aia, aialalta, si tot asa astept Multiumesc.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.