www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

seth27x

Newcomers
  • Posts

    0
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Timisoara

Other Information

  • Band
    Trademark
  • Gear
    Epiphone Les Paul Studio
    Ibanez Rg 350 EX black
    Vox Valvetronix AD30
    Akai MPK mini
    Thinkpad T60p
    Reaper DAW

seth27x's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Up! Circuitul de filtrare realizat dupa specificatia lui Greenboy.
  2. Cabinet bass făcut după design fEarful 12/6 din placaj de calitate. http://greenboy.us/fEARful/http://greenboy.us/fEARful/DL/ Un difuzor de 12" Eminence Kappalite 3012 și un Eminence Alpha 6-A.https://www.thomann.de/gb/eminence_kappalite_3012lf.htmhttps://www.thomann.de/gb/eminence_alpha_6.htm Aceste design'uri sunt renumite pentru eficiența și robustețea lor, fiind echivalente la volum cu un 4x10. Suportă lejer amplificatoare de 500+ W.Intrare Speak-on.
  3. Vandut! Se poate inchide. Va multumesc.
  4. Scuze de intarziere. Intre timp il folosesc. si nu-l mai vand.
  5. Pret: 400RON Localitate: Timisoara Contact: 0741765189 Link producator: http://www.tcelectronic.com/m300/ Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi In stare foarte buna. Nu ezitati sa puneti orice fel de intrebare.
  6. Pret: 850 RON Localitate: Timisoara Contact: 0741765189 Link producator: http://www.tc-helicon.com/products/voicelive/ Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi In stare foarte buna. Nu ezitati sa puneti orice fel de intrebare.
  7. Pret: 200 Euro Localitate: Timisoara Contact: 0741765189 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Made in USA. In stare perfecta de functionare. In pret este inclusa si o placa PCMCIA SONNET cu chipset TEXAS INSTRUMENTS exact ca si cele de pe MACBOOK'uri necesara conectarii si folosirii fara glitch'uri a interfetei. ( A costat 50euro) Nu pot posta poze pana Duminica seara, nefiind in oras.
  8. Up! Daca vrea cineva si are orice fel de jucarie la schimb astept oferte, in mom de fata nu am folosinta pentru el...
  9. Up! Nu vrea nimeni o scula simpla sincera si ieftina?
  10. Vand mixer Behringer Eurorack UB502, 1 preamp IMP XLR+Jack , 2 intrari stereo jack mare, 1 intrare tip RCA (Tape) iesire casti, main out 2x Jack mare.+sursa DC originala Functioneaza in totalitate si fara probleme (fara scratch de potentiometre sau led'uri arse etc). Disponibil preferabil in Timisoara, sau ramburs. L-am cumparat de nou, am toata documentatia originala dar cutia nu e prin preajma, o caut daca chiar ii e de folos cumparatorului...Pret 20 euro, usor negociabil la predare personala in Timisoara.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.