www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Kamuniak

Newcomers
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Kamuniak

  1. Vand combo Peavey Classic 50/212 pentru chitara electrica, in stare perfecta. Il vand deoarece vreau sa-mi iau un amplificator pentru metal. - made in USA; - excelent pentru jazz, blues, rock; - tinut numai in casa, cantat la volum de camera, foarte bine intretinut; - lampile sunt noi - cele initiale au fost inlocuite cu un set Tung-Sol pentru a avea mai mult gain pe canalul de lead; - amplificatorul se vinde si cu lampile din stoc (3 x 12ax7 Electro Harmonix si 4 x EL84 Sovtek); Pret: 3000 ron negociabil Link-ul dupa care m-am ghidat pentru a cumpara lampile https://www.amplifiedparts.com/tech_corner/12ax7_comparison_of_current_made_tubes Noul set de lampi https://www.rototubes.com/Peavey-Classic-50-Rock-Tungsol-Tube-Set.html
  2. S-a vandut, topicul se poate inchide. Multumesc RGC!
  3. @Cristian: Da, cum sa nu. Oricum, nu cred ca se vinde pana miercuri dar nici grabit nu sunt. @Dread: Multam pt. oferta dar sunt interesat de bani deoarece vreau sa-mi iau acel Hughes & Kettner.
  4. Procesor: 800 ron Husa: 150 ron Procesor + husa - 900 ron
  5. Salut! Vand procesor procesor pt. chitara - Boss Gt8 - cu tot cu husa (http://www.thomann.d.../boss_bacb3.htm). Si transformatorul lui, bineinteles. Pret: 1000 ron Telefon: 0724647884 ID messenger: riripopa Motivul pt. care-l vand este ca vreau sa-mi iau un preamp Hughes & Kettner Tubeman MKII sau un TC Electronic Rottweiler. Sau amandoua. Procesorul e in stare foarte buna, a stat numai in casa. Multam si numa' bine!
  6. Absolvent Universitatea de Muzica Bucuresti (conservator)- sectia chitara clasica - ofer meditatii la chitara clasica, acustica si electrica. Telefon: 0724647884. E-mail si yahoo messenger: riripopa@yahoo.com. Rog seriozitate. http://www.youtube.com/user/zurly76
  7. http://www.youtube.com/watch?v=0r3yGkCXlvU Urmeaza o inregistrare cu chitara clasica si nu numai. Thx!
  8. La chitara electrica, metal in mod special. Dar automat ca intra si blues-ul (consider ca fara blues nu poti canta metal sau rock in general) precum si alte stiluri de rock. La chitara clasica si chitara acustica, muzica specifica fiecareia.
  9. Absolvent Universitatea de Muzica Bucuresti (conservator)- sectia chitara clasica - ofer meditatii la chitara clasica, acustica si electrica. Telefon: 0724647884. E-mail si yahoo messenger: riripopa@yahoo.com. Rog seriozitate.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.