www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

foz

Newcomers
  • Posts

    0
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Everything posted by foz

  1. Update: o las la 2000 RON.
  2. Update: acum are corzi!
  3. Ma ocup asap, nu stiam acest lucru.
  4. Model name: ICT700 Made in: Indonesia Body type: Solid body Body material: Mahogany Neck joint: Neck-thru Pickup configuration: HH Bridge pickup: DiMarzio D Activator (H) Neck pickup: DiMarzio D Activator (H) Bridge: Gibraltar Custom fixed Hardware color: Black Neck material: 5-piece maple/ walnut Frets: 24 / jumbo Controls: Master volume / master tone / 3-way toggle Chitara a fost cumparata in 2011 de la MCMusical si nu se mai produce/gaseste in Romania. In ultimii 5 ani nu a mai fost folosita aproape deloc, dar rugina a inceput sa apara pe la suruburi si piulite. De mentionat faptul ca tastele au fost curatate de 2 ori pe parcursul acestor ani - ultima data fiind vara trecuta. Este foarte comoda la cantat, multumita gatului foarte subtire, iar dozele inca se aud ca in prima zi. Vine la pachet cu case-ul original, un strap Fender, cablu Vox si un mini-amp Vox pentru casti. Asa cum se observa in poze, momentan nu are corzi - voi pune un set nou atunci cand cineva va fi interesat sa o cumpere. De asemeni, prezinta o ciobitura pe partea din spate a aripii. Pentru inca 200 lei, pot include si un amp 22W, Ibanez TBX15R.
  5. Din Bucuresti. Cost transport inclus. Si un link pt. amplificator http://www.rolandus....02&ParentId=416 si pt. pedala: http://www.samash.com/p/Guitar%20Research_SKAM101W%20Chrome%20Wah%20Wah%20Pedal_-49966538
  6. Vand amplificator Roland Micro Cube Limited Edition (Rosu) la 250 lei si o pedala wah Guitar Research la 150 lei. Ambele sunt intr-o stare impecabila. Revin maine cu poze.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.