www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

petre5

Active Members
  • Posts

    52
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by petre5

  1. Salutare,

    Recent am inceput sa punem bazele unui proiect de metal melodic.Se merge pe piese proprii, vor fi 2 repetitii pe saptamana, oamenii implicati au multa experienta pe scena si in studio. Targetul e cel obisnuit: multe cantari si inregistrari (exista toate conditiile). Daca mai doriti detalii. scrieti un mail catre peter@taine.ro

    Va multumesc!

  2. Pret: 400


    Localitate: Bucuresti


    Contact: 0749562611


    Stare: Nou

    Accept schimburi: Nu accept schimburi
    Dozele provin de pe un Ibanez Apex II care de curand a fost introdus in "arsenalul" meu. Dozele au stat pe chitara pret de o inregistrare in studio si 3 concerte live. Le vand deoarece am aceleasi doze pe K7 si nu vreau sa am 2 chitare aproape identice ca si ton. Dozele sunt medium-low output si sunt foarte versatile, cel putin eu am folosit PAF-uri de la death metal la coveruri si nu au fost out of context niciodata. Le puteti cumpara si separat la pretul de 200 de ron. Pretul NU este negociabil, nu ma contactati pentru a-mi oferi jumatate de pret si eventual cu pretentia sa va achit si transportul (penibil cum suna, am patit ceva asemanator tura trecuta cand am pus niste doze la vanzare) :death:

  3. Suna bine. Mi-ar fi placut mai mult o voce putin mai masculina dar e ok si asa. Ala e playback, nu?

    Da, este playback. E un promo. Pe viitor vreau sa inregistram live. La momentul ala nu aveam posibilitatea.

     

    Multumesc pentru feedbak! Mai vreau :)

  4. Marfa, imi place cum executi sweep picking-ul. Draguta chitara... 7 corzi, am crezut ca am uitat sa numar :D Sa nu-mi spui ca ai lasat-o acordata ADGCFAD... altfel nu pricep ce cauta "chestia" aia pe fretul 2, in loc de capodastru.

     

     

    Nu, standard tuning. Am tras vreo cateva duble, dupa care m-am hotarat sa "trisez" putin. Cum nu gaseam nimic prin casa si nu vroiam sa-mi sacrific ultimul elastic de prins parul, am sacrificat o bucata dintr-o carpa:)) Arata ciudat, dar m-am descurcat. Mersi de comment!

×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.