www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

baxx

Newcomers
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by baxx

  1. anuntul nu mai este de actualitate,multumesc RGC
  2. multumesc ptr oferta,ma intereseaza schimburi ,dar altceva..boxe,difuzoare,puteri.si in special un case ptr mixer cu 16 canale..
  3. Pret: 800 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0767937771 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Perfect functional, ca nou, maxim 30 ore folosit. Vine cu controler-ul original nou,cablurile aferente si 5 jocuri ( Call Of Duty Black Ops 1, Dragon Ball Raging Blast, Battlefield 3, Battlefield Bad Company 2, Wolfenstein ). Accept si anumite schimburi cu lucruri legate de muzica.
  4. imi cer scuze celor care nu au primit raspuns..am fost plecat..chitara este incontinuare de vanzare (600 ron) sau schimburi cu ceva ce m-ar interesa..astept oferte
  5. Ramane doar pentru vanzare - 600 lei discutabil
  6. Scuze si eu....,dar unde este AMUZAT-mentul ? daca tot ai ZIS-O!
  7. Pret: 00 RON Localitate: BUCURESTI Contact: AICI SAU PM Accept schimburi: Accept schimburi Schimb chitara Fender Stratacoustic pe o chitara electrica,preferabil tot ceva din zona Fender Chitara este ok,nu are lovituri sau julituri,truss rod inlocuit,cheite perfecte,taste ok,fara fretbuzz. Pana pun poze reale,pun un link pentru cei ce nu stiu modelul. http://www.guitarshop.ro/chitara-acustica-fender-standard-stratacoustic_p69.html
  8. Da,acelasi lucru as vrea sa stiu si eu despre amplificator...,ceva despre mixer scrie mai sus.Ca si istoric,nu este nou,nu este umblat in el,nu este folosit cred ca de un an sau mai bine..ar trebui sa functioneze tot,c-am astea..Daca sunteti din Bucuresti,il dau cu proba,daca sunte-ti din tara fiecare isi plateste transportul.Nr de tel pe PM.
  9. schimb cu un wireless ptr instrument
  10. te asigur ca e ok,o sa pun curand si poze,este imprumutat in momentul asta.. negociabil,accept schimburi
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.