www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Posho

Veteran
  • Posts

    425
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    8

Posts posted by Posho

  1. Urmatorul telefon a venit acum o ora :))). De data asta de la "Fundatia pentru Seniorii Romaniei" - am verificat, nu exista asa ceva - care dezvolta ei un program de analize si ma invita sa kestii la o crisma fast food. Acum imi pare rau ca am sters numarul de telefon. Nu-i nimic, revin ei peste citeva luni.

    • Haha 2
  2. Confirm, Altexpres sint foarte buni. Am mai bine de 10 expeditii facute cu ei, unele ciudate rau (Marshall JVM 410H in cutie Thon - la limita greutatii acceptabile 25 kg - trmis la dracu-n praznic la nord de Edmonton Canada intr-o colonie de petrolisti) si restul mostre comerciale in SE Asia- China, Indonezia, Thailanda, Japonia). Chiar saptamina asta am trimis un set de mostre mai aproape, Belgia. A ajuns fara probleme. 5 kg, 163 de lei, tranzit cu camion, livrare 3 zile.

    Experienta cu ei: ambalezi si-ti trimit ei acasa un curier (Fan, Dpd, ceva) cu eticheta gata imprimata. Ai instructiunile pe site-ul lor. O pui pe pachet, tracking no si gata. De regula ti se va trimite un e-mail cu asta sau te va suna cineva de la ei. Sau ambele.

    Preturi? N-am gasit nicaieri mai bune, DHL&stuff te jupoaie, la fel Fan. 

    Posta Romana? Uita de ea. Au proceduri atit de alambicate (preluare, procesare, vama) incit stai sa te intrebi la ce naiba mai exista.

    Hint: daca ai de primit din US/Canada TNT si FedEx sint foarte buni, rapizi SI IEFTINI, daca ai de trimis platesti de rupi.

    • Like 1
    • Thanks 1
  3. Iar au sunat. La telefon o zuza care ma felicita ca numarul meu de telefon a fost selectat la "Extragerea Nationala a Farmaciilor". La care eu nu m-am inscris si care ma indoiesc foarte tare ca exista dar sa trecem peste. Si ce mama dracului ar fi si aia altceva decit inca o eticheta? Cind i-am spus ca nu m-am inscris a inchis 😇

    Am o istorie cu asa ceva. Cumva, cindva, sa fie 10 ani de-atunci, numarul meu de telefon a ajuns pe o lista a naiba stie cui. Si de 2-3 ori pe an ma suna de pe la Cluuuuj, Tg Mures si asa sa ma invite la o masa gratuita (wtf) pentru a mi se prezenta "produse de sanatate". Iar wtf. Se-ntimpla sa cunosc bine restaurantul ploiestean unde as fi invitat (acum intrat intr-un mult asteptat si binemeritat faliment), acum au gasit altul. O bomba urita in centru, cu mincare proasta si servire si mai si. A fost o crisma proasta din nascare, cindva prin 1988. De curiozitate am trecut o data pe linga spre confirmare. Cine se adunase la intrare? Pensionari famelici, oameni fara rost, nene cu palarie, aprozariste, gusteri. Ce se vinde? Asta stiam din prima: ulei de sarpe. Ca sint cearsafuri cu magneti, pansamente cu turmalina (fleosc, ce treaba are un biet silicat de magneziu si bor cu vreo rana - silicatii sint de departe cei mai mari constituenti ai scoartei terestre, peste 90%), minuni de-astea. Bravo, ba, si eu am lipsit la toate cursurile si laboratoarele de Cristalografie si de Mineralogie, mersi frumos. 

    De nu mai stiu cite ori am cerut sa-mi fie scos numarul din baza lor de date sau ce au pe-acolo si nimic. Furios m-am apucat de lucru, am cautat dupa numele firmei/firmelor (de cele mai multe ori inexistent), dar am gasit cite ceva dupa numerele de telefon. Si uite-asa am ajuns la o adresa si un indicativ de firma. In Sf. Gheorghe! No, f...t-ui. Noroc cu GMaps ca n-o gaseam in veci. Da', hai in masina si sa vedem. La fata locului o casa locuita de doi oameni in virsta care habar n-au ca au o firma. N-are rost sa incerc sa le spun ceva, maghiara nu s-a legat nicicum de mine, stiu sa numar pina la 10, stiu vreo 3 injuraturi si ceva les (offside), ninci les (adica nu-i offside), szobotrugas (lovitura libera) si ioooi de io, Mit cinaz, Soani (pariez ca nu asa se scriu astea, imi cer scuze cunoscatorilor de maghiara), cuvintele astea mi-au ramas de pe vremea cind in lipsa de altceva mai bun de facut ma uitam la fotbal la televiziunea maghiara.

    Am trecut si pe la Politie la Sf Gheorghe, sa le fac un hatir sa-i informez. S-au uitat la mine ca la alta aia. Cred ca daca nu eram imbracat bine si daca aveam vreo rabla de masina m-ar fi si luat la intrebari. Deh, atita minte ai cind te-mbraca statul. Asa ca am lasat-o balta. Astept urmatorul telefon 🤣

    • Like 1
    • Haha 1
  4. Reclama la Maximag si cintecelul ei stupid. Da' ma amuza gindul ca dupa atita reclama o sa apara Femeia Maximag, Noua Femeie Moderna Cronic Subnutrita in Magneziu (FMNNFMCM) pe care o s-o vezi prin parcari salivind de incintare in timp ce pileste jante ultrausoare sau in caz de forme acute muscind direct din jante.

    • Haha 1
  5. Ah, noua marota, AI - inteligenta artificiala. O contradictie in termeni. Macar ziceti-i altfel, ca va ride lumea. Nu zice nimeni ca nu se foloseste si inca cu rezultate bune in destule domenii, am vazut cu ochii mei niste lucruri facute cu AI care la vremea cind lucram in respectivul domeniu mi-ar fi luat cel putin 6 luni. Rezultatele ar fi fost aproximativ aceleasi, poate cu un +10% pentru AI. Fie.

    Dar mult succes in a face Clapton in AI.

    • Like 1
  6. Pret: 1 leu
    Localitate: Ploiesti
    Contact: PM
    Stare: Foarte buna/Ca nou
    Accept schimburi: Nu accept schimburi

    De vinzare huse de tobe noi. Protec 12 x14 cu buzunar auxiliar pentru un cinel de 13 (primele 3 fotografii) 160 lei, Protec 14x8 cu buzunar auxiliar pentru cinel de 12 (urmatoarele 3) 160 lei, Protec 12 x 16 (urmatoarele 3) 180 lei, Wolfpack Snare bag 6.5 x14 (ultimele 3) 200 lei. Sint foarte groase, 2cm, material cordura+ captuseala. N-au fost folosite niciodata. Transportul ti-l platesti.

     DSC_0035.thumb.JPG.6d8439fa97356387a0aa684ed5ffd6eb.JPGDSC_0034.thumb.JPG.5e94db01c1435fb50c35cfb033a4b085.JPG

    DSC_0036.JPG

    DSC_0037.JPG

    DSC_0038.JPG

    DSC_0036.JPG

    DSC_0031.JPG

    DSC_0033.JPG

    DSC_0030.JPG

    DSC_0039.JPG

    DSC_0040.JPG

    DSC_0041.JPG

  7. Pret: 1 leu
    Localitate: Ploiesti
    Contact: PM
    Stare: Foarte buna/Ca nou
    Accept schimburi: Accept schimburi

    De vinzare sau schimb cu pedale de chitara +/- diferenta Strymon Blue Sky, Boss DD 200 , Boss TU3, Yamaha THR 30. Nu sint interesat de alte scule!

    - 1 Zildjian 11" Oriental thrash splash 350 lei https://www.thomann.de/ro/zildjian_o11_trashsplash.htm

    - 1 Zildjian 12 Oriental China thrash 550 lei https://www.thomann.de/ro/zildjian_12_oriental_china_trash.htm

    - 1 Meinl Generation X 10" China 150 lei

    - husa Pulse 24" (nu 22" da?) in care stau toate astea, 3 compartimente separate, groasa, noua, nefolosita, se prafuieste aiurea. 200 lei.

    Cinelele sint practic nefolosite. Daca cineva cumpara primele doua si oricare dintre ultimele doua primeste al 4 lea produs cadou. 

    Preturile nu includ transportul decit eventual pina la Bucuresti in Gara de Nord.

     

    1.jpg

    DSC_0017.JPG

    DSC_0018.JPG

    DSC_0019.JPG

    DSC_0020.JPG

  8. Se adauga niste huse Protec groase (pentru premier si tamuri), noi, nefolosite, si 3 cowbell Rhythmtec si cele doua genti de transport fierarie (cea mica e de 70, cea mare de 90cm), cea mare are o roata rupta. Vad ca husa tobei mari (Tama, de-aia groasa si scumpa) mi-a fost furata asa ca n-o vind 😇DSC_0015.thumb.JPG.dc156dbe6ba900acfa951bd787be720f.JPGDSC_0014.thumb.JPG.a39660a77d29dfc7fd9d81cebf6da7fe.JPG

     

    DSC_0013.thumb.JPG.1eca246389462c1760e4374e6140db5e.JPG

    DSC_0016.JPG

  9. Pret: 1 leu
    Localitate: Ploiesti
    Contact: PM
    Stare: Foarte buna/Ca nou
    Accept schimburi: Accept schimburi

    DSC_0011.thumb.JPG.4fa705bd502971df3cd64d44cefbfda4.JPGDe vinzare o caruta cu fierarie de tobe majoritatea Pearl si Tama in stare foarte buna. N-au iesit din sala si stau degeaba in huse. Vin si alea la vinzare mai incolo. Preturi 70% din pretul Thomann, fara transport. Perechea de Pearl BC 2030 o dau la 1400 de lei. Sint interesat de schimburi cu pedale de chitara (un Tuner Boss TU3, un Boss DD 200 si un Strymon Blue Sky) sau un Yamaha THR 30.

    DSC_0006.thumb.JPG.bf6af0d58ccf5e86786e2791c2cbb660.JPG

    DSC_0006.JPG

    DSC_0007.JPG

    DSC_0008.JPG

    DSC_0011.JPG

    DSC_0012.JPG

  10. Zoltan, vezi ca aia e putin altfel. Ceva "piscatura" de microfon la buze am mai patit mai multi. Dar la o de-asta cu diferente de potential mari intre chitara si restul de pe-acolo am fost martor. Regretatul Iuliu Merca a fost proiectat direct in tobe de pe urma unui astfel de fenomen. Nu sint electronist, nu cunosc ce se intimpla de fapt in instalatia aia. Iuliu s-a ales cu niste arsuri la mina stinga (altii spun ca a avut si niste fracturi la mina sau la degete), nu grave insa putea iesi urit de tot. Eu n-am fost atent chiar atunci, in mod sigur sint altii care si inteleg ce s-a intimplat si au fost martori. LE - cind "m-am trezit" eu, pe scena fugeau citiva tehnicieni smulgind literalmente cabluri care de pe unde apuca.

  11. Acuma daca nu gasesti cutii poti imbraca tocurile in carton ondulat, niste scotch si cred ca suficient incit sa le protejeze si de julituri si de eventuale socuri. Ca tot asa, m-am trezit avind de trimis tot felul de lucruri de varii dimensiuni si mi se facuse jena sa tot cer cutii, cutiute si de-astea ba pe la farmacii, ba pe la Mega Image si asa. Cel mai simplu a fost sa merg la un brico-ceva (unde vind ei citeva modele de cutii de carton), sa iau o rola de folie cu bule, o rola de carton ondulat si niste scotch si sa imbrac ce aveam de trimis. Rezultatele au fost peste asteptari. Bafta!

  12. Sint cam alte locuri in care sa cauti, cenacluri, cercuri de poezie, de litere, undeva in zona asta. Sigur, nu e exclus sa dai peste un inginer sau un medic daruit pentru asa ceva. Poezie nu versificatie ca de-aia poa' sa scrie si o sudorita suferinda in amor.

    In privinta meseriei de textier cred ca e mai bine sa nu ma pronunt ca sigur mi-ar iesi vorbe grele de nu insalubre de-a binelea. Adaug doar ca o de-asta, textiera de muzica usuratica romaneasca, altminteri mult prea celebra, textiera, zic, ciripea ea intr-un interviu la Radio Romania prin anii '90 cum ii vin ideile de texte pentru muzica lu' barbat'su. Cind bucatareste! La cum ii si ieseau textele ori muzele se ascundeau bine de tot printre cratite ori femeia gatea prost. Ori ambele, ca muzele-astea ale scrisului au si ele limitele lor, de toane sa nu vorbim.

    • Haha 1
    • Confused 1
  13. Ca afacere pentru Cluj harmalaia asta butonard-potentiometrica o fi buna, zice-n presa ca s-au facut 45 de milioane de iepuroi. Sigur, presa manichiuristica scrie ea ca n-o doare la tastatura.

    Totusi, 45 de milioane de iepuroi ce? Cifra de afaceri, adica buget + cazare + masa + adiacente (tarabe, transport etc)? Ca ma indoiesc foarte ca adunatura asta face un asemenea profit in 3 zile sau cit o tine. Daca da, zau de nu-mi vind miine toate si ma apuc de asa ceva, ce sa-mi bat capul cu furnizori, cu logistica, cu plati, cu Anaf si cu alte de-astea cind am hype-ul gata facut, junimea necoapta gata fezandata feisbucistic dind navala s-o las cu buzunarele goale, influenceri de de toate pun umarul singuri, doar sa-i las in culise. Perfect. Abia astept, muncesc o saptamina, hai o saptamina si ceva, inca 3-4 zile dupa "festival" ca trebuie sa iau legatura cu agentii cite unuia mai spalat (si sa rezerv/dau avans), RW sa zicem, restul sint oricum abonati, van Buraj ala sau cum il cheama a-nvatat drumul de la Bucuresti la Constanta si dupa aia la Cluuuuj. Maninca si el o piine. Ori e G-Easy ori cine stie ce alta aratare de-asta reciclatoare si sample-ista.

    Ramine totusi o parte buna pentru Cluj si pentru asta Bravo Administratiei, asta fara urma de gluma. Sint bani produsi in Cluj, bani care mai apoi ajung in cresterea buna si sanatoasa a orasului, asta e foarte bine si se vede de la o posta. 

    • Haha 1
  14. Pret: 70% Thomann
    Localitate: Ploiesti
    Contact: PM
    Stare: Nou
    Accept schimburi: Nu accept schimburi

    De vinzare o caruta de cinele si kestii. Folosite foarte putin, la sala, sint in stare foarte buna. Acum stau intr-o husa si ocupa loc degeaba. Nu au crapaturi, deformari sau defecte.

    - Zildjian Oriental China 14 - 500 lei

    - Zildjian China thrash-splash 11 - 400 lei

    - Zildjian K Custom Dark Splash 8 - 400 lei

    - Meinl X Raab 

    - Meinl AA Generation X

    - rototumuri

    - chimes Rhythm Tech 20

    - Husa Pulse 24", 3 compartimente, foarte groasa.

    2.thumb.jpg.e3da1d43d413d3f63ebacfc0b740a491.jpg

     

    1.jpg

    33.jpg

    rot.jpg

    tamb.jpg

    x.jpg

    IMAG1272.jpg

    IMAG1275.jpg

    IMAG1276.jpg

    IMAG1277.jpg

    IMAG1278.jpg

    IMAG1279.jpg

    IMAG1280.jpg

    IMAG1281.jpg

  15. Pret: 500
    Localitate: Ploiesti
    Contact: PM
    Stare: Nou
    Accept schimburi: Nu accept schimburi

    Vind un MXR M 134 Stereo Chorus in cutie, cu alimentatorul original, stare foarte buna, 500 lei, si un Blackstar Distx in aceeasi stare, 450 lei. Sint cumparate second de pe forum (s-au despartit de ele Nicu Barbieru respectiv Sam) si sint in stare noua. Nu le-am folosit, stau degeaba linga pedalier si e pacat de ele.  Daca le ia cineva impreuna voi plati eu transportul. Revin cu poze daca e cazul.

×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.