www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Laurentiu Manole

Newcomers
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Laurentiu Manole

  1. Ce ai pus tu, e varianta simpla fără înclinare/
  2. Vând doua stative pt monitoare studio GRAVITY SP 3202 VT , în stare ft buna, la prețul de 500 lei. Sunt foarte solide, stabile , le dau pt ca nu mai am 2 seturi de monitoare și am nevoie de altceva.. Aș fi intereat ,la schimb, cu un scaun pt tobe de aceeași calitate și preț( schimb valabil doar pt câteva zile). un link pt a edificare::https://www.zeedoshop.ro/produs_gravity-sp-3202-vt_31602_0
  3. Vand amplificator Krank Rev50(2 6L6 50watt), 2 canale(clean/drive), in stare ft buna , ca nou, nu l-am folosit doar a stat in studio( are si acum foliile de plastic pe butoane), la pretul de 2500 lei.Are si footswich Daca se vrea si cabinetul Marshall discutam pretul pachetului. Nu sunt interesat de schimburi.
  4. Vand procesor Fractal Axe FX2 XLplus r+ MFC101MK3 cu 2 pedale expresie montate intr un flightp case facut special, blindat de tonuri si cainete IR(Fremen Mega Pack, OwnHammer, York Audio, etc).pretul 1700 euro, fara negocieri. Procesorul si controllerul sunt intr o state ft buna, obisnuiesc sa am grija de echipamentele mele. Nu se dau separat. Anuntul e valabil pt scurt tinp, urmaresc ceva mai portabil si mai scump, ce a aparut la vanzare. Pot da la pachet (nu se da separat)cu procesorul si controllerul, un power amp Dynawatt Deep Mode, de la Mesa Boogie si el intr o stare ft buna, pretul pachetului( rack 3U, Fractal,, Dynawatt ,mfc1,pedale exp si flight case)fiind 2000 euro.
  5. Vand un Mac Pro 5.1 (tower) 12 core(vezi configuratia in poze), la pretul de 4250 lei. Ruleaza Mojave (poate rula si configuratiile actuale Monterey ,Ventura sau/si Windows) avand upgrade urile necesare(SSD NVME M2 si placa video RX 580 XFX 8GB alimentata corect prin cablu special sa duca 150 watt) ),Este ft silentios, are si un card PCIE USB3.0( doar 3 porturi functionale din cele 4, nu stiu cum s-a defectat primul ) de la Inateck, pe lamga cele native( USB 2.0, FW400 si FW800) si inca mai poate fi upgradat de catre cumparator daca se doreste.
  6. Am nevoie de un rack case 4u, model Rockbag sau ceva similar, conduiia sa fie in stare buna, fara rupturi sau alte defecte care ar afecta integritatea aparatelor montate in el. Astept oferte in privat.
  7. Tc konnejt 48 valabil din nou, pret 1200 lei( nu mai functioneaza un port FW800 din cele doua ,in rest, totul ok).
  8. Vand un cabinet chitara 4 10 Marshall 1965A , in stare ft buna, la pretul de 2500 lei. Cabinetul are si case Thonn (inclus)
  9. Vand pedala compresie T Rex Nova Comp, in stare ft buna, pret 500 lei
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.