www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

avv15

Newcomers
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

avv15's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Cauta Ibanez SW15. Are putere mica, dar macar are difuzor mai mare fata da toate pocnitorile astea mici si suna mai bine. Nu are cine stie ce putere, daca te pui langa un amp de chitara de 15 w sigur te acopera. Dar pentru studiu si mici jam-uri cu prietenii merge perfect. Il am de cand a aparut modelul, il folosesc acasa, in apartament sta volumul numai pe la 3, altfel e prea tare. Cand sunt la casa sta pe la 5,6 acolo mi se pare ca suna cel mai bine.
  2. Ah, acum am vazut ca esti din Vaslui. Nu vreau sa ma complic cu posta sau curier. Daca ai drum prin Bucuresti zi-mi si iti trimit si pozele.
  3. Schimbi cu un Squier Jazz in 5?
  4. Multumesc pentru raspunsuri. Asta credeam si eu, ca am gasit materialele alea. Dar nu vroia sa ma creada pana nu vedea ca asa ziceti si voi.
  5. Ma tot cert cu un prieten despre ce este de fapt o chitara Charvel. El zice ca este facuta de Fender, dar referintele de pe ent spun ca ar fi facuta chiar de Charvel. Poate reuseste careva sa ma lamureasca si pe mine cine face de fapt Charvel-ul. Multumiri
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.