www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

bolo30

Newcomers
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Profile Information

  • Location
    Timisoara

Recent Profile Visitors

3981 profile views

bolo30's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Pret: 425 RON Localitate: Timisoara Contact: 0741112995 Link producator: http://www.jimdunlop.com/product/m108-10-band-graphic-eq Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Stare estetica si functionala perfecta, vine cu incarcatorul original de 18V. http://www.thomann.de/ro/mxr_m_108.htm
  2. Este vorba despre pedala de delay din seria mini produsa de Lovepedal (aici e un review la seria mini Lovepedal). Se gaseste extrem de rar in magazinele din Europa, iar in State costa in jur de 220 de dolari. True bypass, incredibil de simplu de folosit, un singur potentiometru exterior ajusteaza rata delayului pana la 760ms. Daca tineti apasat butonul de on/off doua secunde, acelasi control e folosit pentru setarea modulatiei. In interior, pedala are reglaje pentru mix, feedback si gain (pentru un boost de volum la solouri, spre exemplu). Pedaluta are un sunet cald, de o calitate incredibila pe care nu am mai intalnit-o la nici un alt delay. Modulatia de asemenea are un caracter si o subtilitate aparte. Este ca noua, in stare foarte buna estetica si functionala.
  3. Pret: 280 RON Localitate: Timisoara Contact: 0741112995 Link producator: http://www.procosound.com/effects-devices/you-dirty-rat Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi O combinatie foarte reusita distors-fuzz, un distors cremos si taios, avand totodata o caldura aparte, conferita de diodele cu germaniu care il aduc in teritoriul fuzz. Interesant este potentiomentrul de "Filter" (prezent de altfel la intreaga serie ProCO RAT) cu care se controleaza frecventa inaltelor. Pedala e solida ca un hipopotam si are true bypass.
  4. Pret: 220 RON Localitate: Timisoara Contact: 0741112995 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Pedala nu cred ca mai are nevoie de prezentare, e un clean booster foarte popular care aduce un plus de 6 - 25 decibeli. Interesant e si switch-ul de rezonanta, care face o chitara cu doze single-coil sa sune foarte aprope de una cu humbuckers. Mai multe aici:
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.