www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

tib

Active Members
  • Posts

    100
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Other Information

  • Gear
    chitara

Recent Profile Visitors

5081 profile views

tib's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputation

  1. dudu, tu ai Marshall AFD? poate asa cum spune ggg programul e 'scris' mai bine de cei de la Marshall, sistemul e mai de calitate, poate au studiat mai mult comportamentul etc pe cand Bugera e Low end.. sistemul e similar in teorie:) si daca - asa cum a spus viobio - durata de viata a unui tub e 1000 ore, valoare data de constructor, inseamna ca aia e in conditii optime .. daca Bugera spune ca tine de 20 mai mult .. nu stiu daca in conditii Optime lampii.. o sa fie 'infometata' )) ..nu se face 'albastra'
  2. vai, nu trebuie sa ma menajezi.. eu o sa vorbesc in propozitii intregi daca imi permiti dar, da. e un raspuns bun - adica se incadreaza in discutie - de data asta.. ai incercat vreunul? bugera inainte/dupa infinium? eu as fi curios. stiu ca nu are treaba cu DSP - spuneam procesor pt ca acesta controleaza regimul de functionare al lampilor (finale), chiar daca nu se implica direct in 'sunet', afecteaza lampa - ca o implicare indirecta normal, ei spun ca toate sunt roz dar cred ca viobio are dreptate si e mai mult marketing.. de asemenea, cu un asemenea sistem 'versatil' care mai sunt posibilitatile de modare? ..sau daca mai au rost? mersi viobio pt raspuns, m-am mai lamurit!
  3. nu stiu, dar ma amuzi - cu tot respectul, mi se pare ca trapezi cu o superioritate aristocratica - esti frustrat? acum - daca te uiti la raspunsul lui ggg dinaintea postului meu - parca se termina cu o intrebare?? asa raspunzi si tu? cu intrebari - esti mai folozof.. si ce daca mi s-a raspuns ? trebuie sa plec?? iti spun eu: discutam - daca nu ma crezi, datorita lipsei mele de cine stie ce cunostiine (e adevarat, ce sa mai) uite-te la numele sub-forumului 'DISCUTII despre echipament! >> nu e Q&A. sincer mi se pare inutila postarea ta si asta a mea, nu au legatura cu ce Discutam.. daca ai ceva sa ne spui despre acea tehnologie (Infinium la bugera dar se pare ca si Marshall si THD o au) go ahead! altfel, mie mi s-a raspuns, I'm out. este? deci nu ai nici lampi care sa te tina mai mult, nici de sunat nu suna bine?
  4. de-asta am si lansat intrebarea, pt ca am tendinta sa resping ideea asta de lampa controlata de un procesor.. ?!? ma doare capul -desi ar fi ideal sa poti schimba lampi 'cum vrei' - devine foarte versatil - si sa nu mai ai grija biasului... dar cum stim ca lampile functioneaza la parametrii optimi, ei spun ca viata lampilor este prelungita de 20 de ori.. trebuie sa fie un compromis - si mi-e teama ca acel compromis sa fie sunetul
  5. si 'suna' bine acest auto-bias? spune mai multe:P pai in principiu un Traf de Plexi 100? eu am luat un Classic Tone Usa pt Fender Deluxe Reverb (clona) si suna super bine.. dar in contextul in care Infinium accepta 'orice' lampa, se mai poate schimba traful asa dupa capul tau? pt ca 1960 clasic avea EL34 finali si de-asta ziceam ca pare 'simplu' de inlocuit cu un traf de plexi 100 care e tot cu EL34.. uite am gasit si un articol http://www.areyouexperienced.net/Bugera1960-Output-Transformer-Upgrade.htm este infinium la fel de mod-friendly ca predecesorul? a, da? am avut Ceriatone (Plexi 50) si mi-a placut ampul.. parca totusi nu ar ajunge la costul unui ceriatone.. head bugera ~500$ + OT Classic Tone ~70$ + ~30$ shipping + un set de tuburi (cryoset.com mi-au fost mereu de folos) ~200$ ~800$ - 850$ headul il pot lua de unde sunt cu 299 lire (deci 500 usd) si transport free pe cand Ceriatone 1055$ ampul + 400$ transport si imi amintesc tare bine cand am platit 600 ron Vama in tara.. asa ca..
  6. A incercat cineva modelul 1960? Cred ca upgradat cu un traf de iesire bun (added iron/paper bobin, nu stiu) si niste lampi de calitate poate iesi ceva.. Dar oare se mai poate schimba traful la cel Infinium? Nu am de gand sa imi iau bugera dar 1960 mi se pare cel mai ok, -keep it simple, remember?
  7. Nu stiam de Marshall.. :l Pe mine ma duce cu gandul la un 'safe bias' ..cand ai lampile reci:))
  8. In ce consta 'noua tehnologie' de la bugera? Am cautat pe net dar nu am gasit suficienta informatie Intreb din curiozitate pt ca pare dubios sincer, si ma intreb cat a mai ramas din sunetul pe lampa? Pare foarte ideal - poti pune ce lampa vrei, nu mai trebuie perechi etc..?
  9. Pretul scade la 2800 pana la sfarsitul weekendului And then it comes back!! Up
  10. da, prietenas:) stiu si eu de amplificatoare, crede-ma. nu cred ca are rost sa ne contrazicem, eu incercam sa il ajut pe dan.. ce ii recomanzi tu e corect dar nu se potriveste cu ce cauta el: amp mare pe lampi si la bani putini! Champ 600 si special 6 le-am dat ca exemplu personal, imi plac mie.. Capisci? Dan, e un magnatone de vanzare (copie) in mica publicitate!
  11. Mersi Andrei Ca sa fiu mai exact: in cazul schimbului, doar Big Muff (std, nu Little, nu micro, mini, mikey sau alte terminatii) plus o diferenta de la voi, aici in UK big muff e la 35 lire (sh) deci nu fac schimb pe schimb ca nu vreau sa 'scap' de pedala sau sa o adunc
  12. Colegul ramurel, lasa trafurile si spune-ne de amp-uri.. Cred ca danskate11 a formulat destul de rezonabil: vrea un amp Mic - evident 'care sa sune bine' pentru un amp Mic, care nu poate suna asa bine ca unul mare dar a spus ca il foloseste in apartament si atunci de ce sa il trimiti pe stadion?! Deci trebuie sa sune bine pentru un amp mic.. Partea cu lampa in banii aia e mai greu dar gasesti danskate11, se poate - a spus un coleg aici de un head custom de 5w Eu daca ar fi sa recomand.. Fender Champion 600.. Si VHT Special 6 Astea pentru ca imi place mai mult 6V6 in etajul final de amplificare - decat EL84 De asemenea daca te scotocesti si in celalalt buzunar poate scoti de un Fender Excelsior care mie mi se pare extraordinar;) Cauta sa le asculti si vezi care iti place .. Alte variante.. VOX ac4tv.. Bun pt apartament, Bugera - e unul de 5w dar parca nu as recomanda Si mai sunt alea pe thomann harley benton pe lampa 5w si 15w daca imi aduc aminte Mai era si Ibanez Valbee dar nu stiu cat de clean.. Oricum cred ca e mai bine sa uei clean acum si mai incolo sa-i pui pedale decat un amp cu drive din care nu scoti clean.. Bafta
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.