www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

pistacio

Active Members
 • Content Count

  76
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

5 Neutral

About pistacio

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  Timisoara

Other Information

 • Band
  Implant Pentru Refuz(Ex.: Survolaj, Alexandrina Hristov, Burning Table, Crossroads, Bio, Quo Vadis Blues)
 • Gear
  Warwick Thumb NT 5 - bass guitar,
  Ibanez Musicians – bass guitar,
  Cabinet Hartke HX410 - HyDrive,
  Head Ampeg SVT-4 PRO,
  SansAmp Bass Driver Programmable DI box,
  Darkglass Microtubes B7K,
  Boss CEB-3,
  Boss TU-2,
  Radial Engineering JDX,
  Cabluri Monster Bass.
 1. Pret: 5000 RON Localitate: Timisoara Contact: 0731018080 Link producator: http://www.ampeg.com/products/pro/svt4pro/ Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Ampeg Svt-4 Pro (Made In U.S.A.) Specificatii: - RMS Power Output: 300-Watts x 2/900 (mono-bridged @ 8 Ohms) - RMS Power Output: 490-Watts x 2/1200 (mono-bridged @ 4 Ohms) - RMS Power Output (2 Ohms): 600-Watts x 2 - Preamp: Tubes (3 x 12AX7) - Power Amp: Solid State - Tone Controls: 3-Band - Mid Tone Control: 5-Position - Graphic EQ: Yes, 9-Band - Ultra Low/High Boosts: Yes - Balanced Line Out: Yes x 2 Pre/Post with Level - Effects Loop: Yes x 2 - Preamp Out/Power Amp In: Yes x 2 - Dimensions (W x H x D cm): 48 x 14 x 39 - Weight: 18 Kg. *Manual utilizator Daca doriti si alte detalii va rog sa ma contactati, iar daca sunteti din Timisoara sau aveti drum pe aici, puteti sa si testati statia!
 2. Pret: 800 RON Localitate: Timisoara Contact: 0731018080 Link producator: http://www.thomann.de/ro/radial_engineering_jdx_reactor.htm?ref=search_rslt_RadialEngineering JDX_218682_1 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi DI intre amplificator si cabinet. Stare foarte buna de functionare, doar cutia are semne de uzura din cauza transportului.
 3. Salut, Am vorbit cu tine la telefon, o sa te sune un baiat, pe nume Razvan (noul basist din Burning Table), el o sa aibe concert, in Buzau, la Festivalul Bluzau, care este in weekend-ul acesta, si o sa fixezi cu el unde va intalniti ca sa faceti tranzactia - bani/efect. O zi faina! Stefan
 4. Salut, Alin! Bine spus "Nea Pistacio" ))! Se vede ca nu ai multa experienta in domeniu concertelor si a mersului prin tara in tot felul de conditii mai putin sau mai mult ne placute. Daca ai multe cantari si mergi cu trenul, autobusul sau (in cel mai fericit caz) masina inchiriata, atunci o sa intelegi si o sa vezi cum o sa-ti apara tot felul de zgarieturi si lovituri, care nici nu iti dai seama cum le-ai facut si de unde au aparut. L-a inceput si eu eram consternat de fiecare zgarietura sau problema la chitara, dar in timp mi-am dat seama ca e inevitabil sa mentii un instrument intact, asta in cazul in care canti zilnic la el, cate 3-4 ore, iar pe langa asta mai ai si concerte, aproape, saptamanale. Oricum, iti urez numai bine si cantari cat mai multe! PS: Pentru sapat in gradina si taiat pomi, se folosesc alte unelte!
 5. Are un buton sarit, trebuie sa-l dai cu 1000 lei, nu se poate sa cumpere cineva un bas Fender Jazz Mexico deluxe, din anul 1998, cu un buton sarit, de ce nu l-ai tinut ca un bibelou si de ce ai cantat pe el ... presupun ca lovitura de la grif a fost cand te-ai imbatat ... nu e bine, muzicenii adevarati, gen Pastorius, a avut un bas curat si stralucitor, in fiecare zi il mangaia si-l pupa. Stiu ca sunt ironic, dar trezitiva, instrumentele sunt facute sa le folosesti, iar daca-l cari cu tine prin turnee, cum e cazul lui Chill, care a cantat destul de mult cu acel bas si la carat prin, aproape, jumate de europa, sa fie lovit sau poate chiar sa-i fi disparut un buton de la potentiometru. Acelasi caz e si la mine, din 2007, de cand mi-am luat basul, am avut si 60-70 de concerte pe an, iar repetitii zilnice, si cum tot l-am carat peste tot cu mine, e si normal sa fie lovit sau zgariat, dar problema celor care vin sa vada basul, e urmatoarea - dece e lovit si are semne de uzura. Da-o incolo de treaba, voi vreti sa cantati sau sa va laudati cat de mult tineti basul fara sa-l zgariati? E un concurs de genul asta sau ...? Sa auzim numai de bine! O zi faina, Dani (Chill)!
 6. pistacio

  cumpăr Bass 5 Corzi

  Nu ma pronunt la Ibanez, am unul, Ibanez Musicians, din 1984, modelul asta suna foarte pe gustul meu, dar restu modelelor ce le-am incercat, nu m-au dat pe spate, doar modelul ATK, dar cel facut in america. Succes in a lua o decizie cat mai buna si fara regrete!
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.