www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

ag7055

Newcomers
  • Posts

    1
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ag7055

  1. Doza chitara noua, cumparata de pe thomann. Doza este noua, nefolosita si nemontata. Ptr mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati telefonic.
  2. ag7055

    Akai mpkmini mk3

    Akai mpkmini mk3 in stare foarte buna de functionare. Vine insotita de cutia originala, manual si cablu usb. Fara schimburi. Ptr mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati telefonic.
  3. Vand procesor chitara in stare foarte buna de functionare. Are looper si drum machine. Este foarte versatil iar efectele suna super bine. Il vand pentru ca nu il mai folosesc. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati telefonic.
  4. Chitara electro acustica in stare estetica si de functionare foarte buna. Poze aditionale la cerere. Chitara are corzi Elixir noi. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati telefonic
  5. Vand chitara electrica Epiphone Sheraton in stare foarte buna de functionare. Nu are fretbuzz si nu falseaza, toate tastele sunt cu grad de uzura de maxim 5%. Potentiometrele de ton si volum nu prezinta hiss. Este setata foarte bine si are un playability super cool. Chitara a fost cumparat la mana a doua din magazin. Are corzi noi 9 - 42 instalate recent. Ptr mai multe detalii ma puteti contacta telefonic.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.