www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Costi Danu

Newcomers
  • Posts

    6
  • Joined

Profile Information

  • Location
    Romania

Other Information

  • Gear
    Jackson Dinky

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Costi Danu's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • One Month Later
  • Week One Done
  • First Post
  • Conversation Starter

Recent Badges

0

Reputation

  1. Vorbeam din punctul meu de vedere. Fiecare sa aleaga ce ii place.
  2. Salut. Asa este. Tastele de inox sunt imune la uzura (in majoritatea cazurilor), plus ca se simt mai bine la bend-uri. Eu le prefer. De asemenea, faptul ca aceasta chitara este relativ ieftina/mid nu are relevanta. O chitara buna trebuie sa aiba componente de calitate, sa fie construita bine si sa aiba un setup corespunzator.
  3. Am incercat-o si mi-a placut la nebunie sunetul dozei Seymour Duncan P90 din neck. Cea din bridge nu va fi folosita prea des, doar in situatii in care voi avea nevoie de gain suplimentar. Chitara pare construita bine, gatul ok.
  4. Am decis sa imi cumpar o Yamaha Pacifica 611, pe care sa o retastez cu taste din otel inoxidabil. Ies mult mai ieftin si chitara are componente de calitate: cordar fix cu pastile Tusq, nut Tusq, cheite autoblocante Grover si doze Seymour Duncan. Ies mult mai ieftin, configuratia imi place si am auzit ca Yamaha sunt chitare de calitate. Va multumesc pentru idei !
  5. Am vorbit personal cu domnul Grosu si mi-a spus ca nu are o parere foarte buna despre RGC, deoarece a fost defaimat de nenumarate ori. Sincer, nu stiu care este adevarul si ce voi face pe viitor. Multumesc oricum pentru raspunsuri !
  6. Va salut ! Am un prieten care si-a facut o chitara custom la Grosmann si spune ca e multumit de ea. A costat cam 2000 EUR. Din cate stiu, parca si Manolovici era endorser Grosmann. Nu cunosc daca mai este. Am citit pe forum diverse pareri pro si contra, unii spun ca face treaba buna dar pentru persoanele de notorietate, altii spun ca e tepar. Avand in vedere ca m-ar interesa o chitara custom si vreau sa urmaresc indeaproape evolutia acesteia, merita incercarea? Este vorba totusi despre o suma substantiala. Multumesc !
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.