www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Mihai Medvedovici

Newcomers
  • Posts

    0
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Mihai Medvedovici

  1. Salut toată lumea, am o chitara electroacustica Epiphone Inspired by Gibson Hummingbird (atașez poza) pe care am cumparat-o anul asta după ce am vândut un Telecaster mexican cu imbunatatiri. Epi-ul mi se pare o chitara bună, all solid wood, finish subțire satinat. Problema e ca îmi pare rău puțin ca am vândut Telecasterul, mi-e dor de un Tele, și din cauza asta as vrea sa vad dacă e cineva aici dispus sa facă schimb - Epi-ul contra un Tele de valoare asemănătoare. Chitara mea se găsește acum pe Thomann cu 4000 RON. Bănuiesc ca în banii ăștia se încadrează un Tele mexican, dar as fi dispus sa dau o diferență pentru unul american, dacă se găsește. Mulțumesc, aștept propuneri. Zi faina!
  2. Salut toată lumea, am o chitara electroacustica Epiphone Inspired by Gibson Hummingbird (atașez poza) pe care am cumparat-o anul asta după ce am vândut un Telecaster mexican cu imbunatatiri. Epi-ul mi se pare o chitara bună, all solid wood, finish subțire satinat. Problema e ca îmi pare rău puțin ca am vândut Telecasterul, mi-e dor de un Tele, și din cauza asta as vrea sa vad dacă e cineva aici dispus sa facă schimb - Epi-ul contra un Tele de valoare asemănătoare. Chitara mea se găsește acum pe Thomann cu 4000 RON. Bănuiesc ca în banii ăștia se încadrează un Tele mexican, dar as fi dispus sa dau o diferență pentru unul american, dacă se găsește. Mulțumesc, aștept propuneri. Zi faina!
  3. As fi interesat in principal de un schimb pe PRS SE Custom 24. Mai am un Strat American Deluxe, asa ca as fi dispus sa dau Tele-ul asta, care suna foarte bine și e foarte comod de cantat (are setup profesionist facut). Daca vrea cineva sa o cumpere, cam asa m-am gandit: Chitara de baza momentan se găsește cu 3700 RON în general, eu cer 2800. I-am schimbat dozele cu Lindy Fralin Blues Special, costa 1300 noi, eu cer 1000. I-am pus locking tuners Fender, noi sunt vreo 400 RON, eu cer 200. I-am luat case de 850 RON, cer 500 RON pe el. Totalul ar fi 4500 RON. Stare fizica impecabila, a fost cantata doar în casa. Nu vând fără case, nu am ce face cu el fără chitara. Predare / schimb in persoana in Bucuresti/imprejurimi, sau in perioada imediat urmatoare in Timisoara
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.