www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

guitarmanON88

Newcomers
  • Posts

    0
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Everything posted by guitarmanON88

  1. Pedala f. cunoscuta de colectie Marshall Bluesbreaker Mk1 originala din anii '90 ...Made in England. Functioneaza perfect. Prezinta urme normale de uzura si lipseste capacul bateriei.
  2. 🚩 REVINE LA VANZARE ! Pret promo surpriza luna asta pt.cei interesati . Ne auzim la telefon sau mesaj. Revin pe semnal analog !
  3. Se vinde acest super fain dual tap delay de la o firma foarte cunoscuta....e ca un tanc construit...aici in link gasiti toate caracteristicile. https://truetone.com/v3-dual-tap-delay/ Are lipsa o piulita la mufa de alimentare si am lipit locul, insa asta nu afecteaza in nici un fel functionarea pedalei sau se poate achizitiona separat piulita, fiind standard pt. mufe input jack. Pot face proba video. Pretul e la jumatate fata de magazin. Produsul a fost achizitionat tot de pe rgc cu ceva timp in urma. Motivul vanzarii e upgrade.
  4. Vand grif Fender maple made in Mexic cu tastele in stare foarte buna + Cheitele originale Fender ! Atentie pretul e mic pt. ca are o defectiune la trussrod( tija ) ...e rupt capatul unde intra imbusul si trebuie reparat. Pretul e Negociabil !
  5. salut, imi poti masura dimensiunile dintre suruburi si latimea neck ului pls la baza?
  6. Va intereseaza, Mesa boogie Flux Drive?
  7. O pedala recunoscuta si foarte buna, cu dublu overdrive si eq. selectabil ...un fel de 3 in 1...stare perfecta de functionare. https://legacy.mesaboogie.com/pedals--related/drive-pedals/flux-five.html
  8. Momentan se retrage de la vanzare! Isi face treaba prea bine.
  9. Accept schimburi cu anumite pedale de reverb/ delay/ compresor/ tube screamer si cab sim
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.