www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

ivory

Newcomers
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by ivory

  1. 73 clape tip waterfall, folosită de câteva ori doar în casă și la sala de repetiții. O vând la pachet cu o husă Roland. Doar in Cluj-Napoca.
  2. Cumparat nou din Italia, are o doza Bartolini humbucker si doze piezoelectrice in bridge (cu output reglabil). Basul este activ (doar activ) si momentan are corzi flatwound. Sunetul este foarte sparkly/trebly, suna excelent atat pe genuri funky, cat si la metale. Se vinde cu softcase-ul Ibanez original.
  3. Bassul a fost cumparat de nou de pe Reverb. I-am schimbat pickguardul, dozele cu DiMarzio Model P si Model J noiseless (DP126) si l-am reacordat in BEAD (cu nut files). Corzile pot fi montate prin corp sau prin spatele bridge-ului. Are un output foarte tare, perfect pentru rock sau metal. Il vand pentru ca prefer dozele JJ si nu prea il mai folosesc. Perfect functional tehnic, iar estetic doar urme de utilizare normala (niste fire de praf, zgarieturi fine de la strap/husa, freturi putin murdare si minim uzate (nu e caz de nivelare / refacere coroane). Prefer sa il predau personal in Cluj-Napoca, dar trimit si in tara - am cutiile de la un alt bass si folie cu bule. Sunt interesat de schimburi cu chitara electrica tip Strat SSS.
  4. Cumparat de la Thomann si folosit doar in casa. Specificatii: - compresor si overdrive built-in - EQ pe 4 benzi - iesire de casti - intrare auxiliara
  5. Up! Sunt interesat de schimburi cu Stratocaster clasic (SSS)!
  6. Salut! Noi suntem Lost Media, in momentul de fata 1 vocalista, 1 basist, 1 tobosar, 1 pianist si 1 chitarist. Ne poti asculta o parte din compozitii aici: https://on.soundcloud.com/fTQe Cautam un chitarist cu care sa dezvoltam partile de chitara din piesele deja lucrate si sa compunem piese noi unde si chitara sa fie in prim-plan. Cerintele noastre sunt: Sa poti compune si interpreta solouri care se potrivesc cu stilul pieselor; nu e nevoie sa stii multa teorie - o poti rupe pe pentatonica, cat timp e cu gust si in tonalitate Sa fii disponibil pentru o repetitie pe saptamana; de regula repetam in weekend, dar putem ajusta dupa nevoie Nu suntem trupa de evenimente si nu oferim remuneratie. Cantam de placere si lucram la un repertoriu cu care sa putem concerta. Daca esti interesat, imi poti scrie aici sau sa ma suni la 0740202132.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.