www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

teodor2017

Newcomers
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Community Reputation

0 Neutral

About teodor2017

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Salut! Mai e nevoie de chitarist lead?
 2. Salut ! O sa sar peste orice fel de introducere si o sa trec la subiect . Eu sunt un chiatrist de 15 ani si as vrea eventual sa fiu lead(cant majoritatea solourilor care nu-s de genu dragon force:), desi poate pot sa cant si de acolo cate ceva , n-am incercat niciodata, de exemplu Tornado of souls, Painkiller, Creeping death, Master of puppets, Ride the lightning, Conquer or die, si asa mai departe). Ca sa nu se supere nimeni poate putem face cu schimbul la bass , dat fiind ca pentru noi ,chitaristii, bassul ar trebui sa fie usor de cantat. Ca sa ne intelegem ,ca sa ne dam seama de nivelul si asteptarile fiecaruia si sa dam unii de altii mai usor daca e cazul o sa las de exemplu instagramul meu aici 700teo700.
 3. Salut, ma poti contacta pe mail (teodor.togan@gmail.com) pt a stabili detaliile mai pe indelete , ca sa nu facem prea multe mesaje aici. Daca tot scriu mesajul acesta aici voi spune si ce aveam de raspuns. Intre tine si noi, eu si cel cu care am mai vorbit, e o diferenta destul de mare de varsta. Fiecare dintre noi stapanim (zic eu) instrumentele la care cantam , dar depinde de tine daca e ok sa fie aceasta diferenta intre noi , deoarece eu am vorbit cu baiatul respectiv si e de acord . Astept raspunsul tau. P.S. Daca vrei sa te convingi cat de bine stapanim instrumentele spune mi si o sa ti trimitem cate o filmare sau inregistrare.
 4. Ceea ce am uitat sa precizez e ca formatia ar fi in Bucuresti. Puteti sa raspundeti si aici, nu e nicio problema
 5. Salut, mai e valabila oferta? Eu cant lead guitar si zic ca ma descurc destul de bine(cant solouri de genul Ride the Lightning, Creeping death, Fade to Black ,toate trei, Enter sandman in principal de la Metallica, dar si de la Megadeth mai recent Tornado of Souls sau Conquer or Die , la asta lucrez acum). Singura problema pe care o vad e ca n-am neaparat varsta recomandata de tine, dar daca esti interesat te invit sa-mi dai mesaj pe instagram la 700teo700
 6. Salut! Numele meu e Teo si vreau sa alcatuiesc o trupa de metal(in special thrash metal si heavy metal, dar asta ramane de decis pe parcurs)/rock. Nu conteaza cati ani ai sau chestii d-astea, tot ce conteaza e sa fii un om care ia cat de cat(cu mare accent pe cat de cat) in serios formatia. Daca vrei sa faci bani instantaneu locul tau nu e aici. Intai muzica si dupa banii. Nu sunt singur in asta , mai sunt niste baieti implicati , dar discutam detaliile de genul asta dupa. Puteti sa ma contactati pe instagram la 700teo700.
 7. Salut! Mai e valabila oferta:)? Sunt Teo ,si am 15 ani. Si eu sunt chitarist , dar lead. Cant destul de bine multe solouri si am o experienta se poate spune pe domeniul asta ( cant soloul de la Ride the Lightning , All Nightmare Long, Fade to black, toate 3, Hardwired, Creeping Death, in principal Metallica, dar am intrat si in Megadeth de curand cu soloul de la Tornado of Souls si acum lucrez la Conquer or Die ). Daca esti interesat da-mi mesaj pe instagram la 700teo700 si disctutam detaliile acolo
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.