www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

CaiusH

Newcomers
 • Posts

  2
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Location
  Timisoara

Other Information

 • Gear
  Ibanez

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

CaiusH's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Conversation Starter Rare
 • One Year In
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

 1. Schimb un Head Peavey 6505+ Made in USA (varianta pentru 220) cu un head EVH 5153 50W. Head-ul are lampi JJ in 6l6 si o combinatie in preamp de JJ si Ruby. L-am cumparat second si l-am folosit foarte putin. Muta muntii din loc, este clasic si este genial, mult prea mare si puternic pentru necesitatile mele... Acopera si doi tobari galagiosi deodata.
 2. Doar vanzare. 300 ron, transport inclus in ro, fancourier plata in avans
 3. Ofer lecții de chitară clasică la domiciliul meu. Timișoara Absolvent Facultatea de Muzica TM. Doctorat în Muzică, Academia de Muzică CJ. Studii de specializare în Elveția. Peste zece ani de experientă în învățământ. PM pentru mai multe detalii.
 4. Vand compressor MXR DynaComp. Cumparat de pe net, arata bine, functioneaza bine, nu e pe gustul meu. Accept schimburi cu alt compressor pedala, Boss sau TC.
 5. Vând pedală reverb/delay Ocean Machine - Devin Townsend. E ca nouă, sunt primul proprietar. 700 ron https://www.youtube.com/watch?v=wEpYJrGDi8E
 6. Salutare, Muzician cu ceva experienta, caut oameni pentru colaborari muzicale. Am set de tobe, ampuri pt chitara, microfoane, mixer digital, boxe active de 15, sală de repetiții, posibilitatea de înregistrare etc. As vrea sa colaborez cu oameni din Timișoara, la modul serios și profi. PM va rog daca este cineva interesat.
 7. Mooer Ocean-Machine este o colaborare foarte reusita intre Mooer si Devin Townsend. Are foarte multe posibilitati de a combina un reverb si doua delay-uri. Orice de la basic pana la ambientale. L-am cumparat nou, am si cutia originala.
 8. Vând Peavey 6505+, head, made in USA. Alimentare 220. Este în stare foarte bună. Lămpi Ruby si JJ. Este considerat (pe bună dreptate) unul dintre cele mai bune amplificatoare pt. metale, dar are un clean decent si posibilitatea unui crunch foarte frumos. Are și footswtich-ul original. Este foarte greu, as prefera sa-l vand în Timisoara sau împrejurimi. Nu sunt interesat de schimburi.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.