www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

ERadu

Newcomers
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ERadu

  1. Se poate inchide, multumesc!
  2. Inapoi la 1200. Usor negociabil. Transport suportat de cumparator.
  3. Xotic inca valabil. Cumparatorul nu stie ce vrea.
  4. Pleaca si Xotic. Au mai ramas: TC Electronic Flashback Delay – 400 lei (https://www.tcelectronic.com/product.html?modelCode=P0C80) T-Rex Tapster Tremolo – 600 lei (https://www.t-rex-effects.com/tapster) BOSS BD-2 – 250 lei (https://www.thomann.de/intl/boss_bd2_blues_driver.htm) Korg Pitchblack + tuner – 250 lei (https://www.korg.com/us/products/tuners/pitchblack_plus/index.php)
  5. Aspect: 9.5/10 Functional: 10/10 Pianul a fost achizitionat nou de mine acum mai multi ani, pentru studiu individual, dar nu am mai avut timp sa il folosesc si am decis sa ma despart de el. Nu a fost folosit foarte mult. A stat doar in casa. Modelul acesta nu se mai fabrica. Vine cu Stativ, pedala sustain si alimentator. Pretul este usor negociabil. Se poate vedea/testa in Bucuresti, Sector 6. As prefera sa nu trimit prin curier, din cauza dimensiunilor instrumentului si pentru a evita accidentele. Specificatii: 88 clape grele Touch control: Light, Normal, Heavy Sound generation: Stereo sampling system 60-note polyphony 30 sounds (5 pianos, 7 electric pianos, harpsichord, 2 clavs, vibraphone, marimba, acoustic guitar, 3 jazz organs, 3 church organs, 3 strings, 3 choirs) 2 programs can be layered Reverb and chorus effects (3 layers each) 30 demo songs Metronome: Tempo, Time Signature, Accent, and Volume controls Tuning: Key Transpose, Fine Tuning, Temperament (Equal, Kirnberger, Werkmeister) Damper-style pedal included (half-pedaling supported) 2 x 11W amp 2 - 10cm dual-cone speakers with bass-reflex box Greutate: 19kg
  6. Ramase: TC Electronic Flashback Delay – 400 lei (https://www.tcelectronic.com/product.html?modelCode=P0C80) T-Rex Tapster Tremolo – 600 lei (https://www.t-rex-effects.com/tapster) BOSS BD-2 – 250 lei (https://www.thomann.de/intl/boss_bd2_blues_driver.htm) Xotic Effects RC Booster USA – 500 lei (https://www.humbuckermusic.com/pages/xorcboperejo) Korg Pitchblack + tuner – 250 lei (https://www.korg.com/us/products/tuners/pitchblack_plus/index.php) Sursa Izolata Palmer Power Bar PWT12 – 450 lei - vine cu cablurile de alimentare (https://www.thomann.de/intl/palmer_pwt_12_mk_2.htm)
  7. Hall of fame 2 , MXR Eq si Gate, Pedalierul si Compresorul sunt rezervate.
  8. Se vând următoarele pedale: MXR Smart Gate – 500 lei (https://www.thomann.de/ro/mxr_smart_gate_m135.htm) Tc Electronic Hall of Fame 2 – 450 lei (https://www.thomann.de/ro/tc_electronic_hall_of_fame_2.htm) TC Electronic Flashback Delay – 400 lei (https://www.tcelectronic.com/product.html?modelCode=P0C80) T-Rex Tapster Tremolo – 600 lei (https://www.t-rex-effects.com/tapster) MXR Ten Band EQ – 500 lei BOSS DS-1 – 150 lei (https://www.thomann.de/intl/boss_ds1_distortion.htm) BOSS BD-2 – 250 lei (https://www.thomann.de/intl/boss_bd2_blues_driver.htm) Xotic Effects RC Booster USA – 500 lei (https://www.humbuckermusic.com/pages/xorcboperejo) TC Electronic HyperGravity Compressor – 400 Lei (https://www.thomann.de/intl/tc_electronic_hypergravity_compressor.htm) Korg Pitchblack + tuner – 250 lei (https://www.korg.com/us/products/tuners/pitchblack_plus/index.php) Sursa Izolata Palmer Power Bar PWT12 – 450 lei - vine cu cablurile de alimentare (https://www.thomann.de/intl/palmer_pwt_12_mk_2.htm) Pedalier Pedailtrain Classic 2 SC (Cu husa si curea de umar) – 400 lei (https://www.thomann.de/intl/pedaltrain_classic_2_sc.htm) Prețul pentru tot pedalierul este de 4400 lei. Mă despart de pedalierul meu, deoarece am trecut pe un setup digital și, momentan, nu mă mai folosesc de pedale, așa că prefer să ajungă la cineva care să le folosească. Pedalele nu sunt folosite excesiv, nu au fost abuzate. Boss DS-1 e puțin mai veche, de unde și zgârieturile de pe carcasă, dar funcționează cum ar trebui. Toate pedalele au velcro pe spate. La cerere, ofer și poze suplimentare sau detalii despre oricare din pedalele pe care le am în anunț. Prețul pentru fiecare pedală este ușor negociabil și nu sunt interesat de schimburi, deci nu voi răspunde la mesaje cu asemenea oferte. Respectând regulile de distanțare și protecție, pedalele se pot vedea/proba în București, sau pot trimite un scurt demo video, desi cred că se pot găsi pe internet demo-uri. Trimit și în țară, costul transportului fiind suportat de cumpărător.
  9. Up. Schimb si cu GoPro Hero7/8 Black Edition + diferenta in functie de GoPro
  10. Vand amplificator Boss Katana 100 (Mark 1). Amplificatorul se afla in stare foarte buna, atat estetic, cat si functional. Vine impreuna cu cablul de alimentare. Desi este un amplificator pe tranzistori, acesta m-a surprins placut inca de la inceput, primind foarte bine pedalele si avand si posibilitatea de a face preset-uri de pe pc, prin software-ul de la BOSS. Specificatiile se pot gasi pe site-ul BOSS, iar youtube-ul este plin de demo-uri cu acest amp, de la cele mai profi, la cele mai needitate. Atenuatorul de putere de 100/50/0.5 W il face ideal pentru concerte in locatii cu dimensiuni variate, cat si un practice amp destul de bun, in ciuda dimensiunii destul de mari. Eu il vand pentru ca am facut upgrade la un setup digital, fara amp, si e pacat de el sa nu fie folosit de cineva care are nevoie. Se poate vedea/testa in Bucuresti. As prefera sa nu trimit in tara, deoarece este destul de voluminos si, din pacate, nu mai am cutia acestuia. Daca, totusi, se doreste, transportul va fi suportat de catre cumparator.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.