www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

gabrielsucea

Newcomers
 • Content Count

  0
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Feedback

  0%

gabrielsucea last won the day on June 6

gabrielsucea had the most liked content!

Community Reputation

24 Excellent

About gabrielsucea

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Râmnicu Vâlcea

Other Information

 • Band
  Lee Music
 • Gear
  Xotic strat
  Morgan sw22r combo amp

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. 2 bucati 6V6GT-STR TAD PREMIUM Matched 3 bucati ARS 12AX7 6681 ECC83 *Se vand doar impreuna, nu trimit nimic separat. **Prefer predare personala. Se livreaza oriunde pe riscul cumparatorului (eu le voi ambala cat se poate de bine, dar nu garantez ca ajung 100% in regula). ***Una din lampile 6v6 are ceva material alb pe interior, nu stiu ce si cum, nu ma pricep. Le-am schimbat de la un amplificator Morgan sw22R care facea ceva zgomote, sa constat ulterior ca problema nu erau lampile, era un contact slab. Deci, lampile merg, dar tineti cont ca nu le-am mai incercat de peste 1 an si nu am cum sa probez nimic acum.
 2. Fara schimburi, doar predare personala in Rm. Valcea. Ca punct de reper, chitara m-a costat peste €3500, cu tot cu modificari. Eu cer €2000, nu negociez. Din punctul meu de vedere si prin prisma experientei mele, pot spune ca aceasta chitara este peste orice Fender Custom Shop din toate punctele de vedere - cel putin pentru mana si urechea mea. Se poate vedea/proba oricand. Gasiti printre poze foaia cu specificatiile tehnice, precum si certificatul de autenticitate. Este o chitara unicat, precum orice alta chitara facuta de Xotic. Totul este incredibil de bine lucrat, in special gatul. Dozele stock Raw Vintage RV-50 au fost schimbate cu Fender Custom Shop 69 pentru output putin mai mare. Configuratia celor 3 potentiometre a fost schimbata, chitara avand in prezent unul pentru volum si un master tone, adica un buton de ton ce afecteaza toate cele 3 doze, ultimul buton fiind scos din circuit (prin aceasta metoda creste outputul putin, precum si inaltele). Mostre de sunet: https://www.youtube.com/watch?v=FmMC2MdndTg https://soundcloud.com/gabrielsucea/03-rock-1/s-Nfpb2qBoaSU https://soundcloud.com/gabrielsucea/solo-demo-01 https://soundcloud.com/gabrielsucea/slow-dancing-in-a-burning-room-guitar-sample-xotic-guitar-morgan-sw22r-amp
 3. Functioneaza perfect si arata ca nou. Constructie solida, zero zgomot si de mare incredere in orice imprejurari.
 4. Pedala overdrive cu ton facut dupa dumble overdrive special (d-style amp). Dinamica foarte buna, raspunde in functie de forta panajului, iar tonul se curata prin actionarea volumului de pe chitara, mentinandu-si caracterul de dumble la orice volum si setup. Schimb doar cu set de doze single coil foarte vechi cu alnico 2.
 5. Una dintre cele mai cautate pedale - clean overdrive - emuleaza sunetul de dumble steel string singer. Este prima varianta, nu se mai fabrica. Are mai putin gain si mai putine butoane fata de Mk2. Tin sa subliniez faptul ca este un overdrive foarte subtil, a nu se compara cu tube screamers, nu are nici o legatura. Eu o vand deoarece am un amp bazat pe dumble si nu face mare lucru pentru mine, avand deja carecterul asta in amp. Am incercat cu alte ampuri si pe unele poate schimba tonul si feel-ul complet, iar pe altele e foarte subtil. Pe un amp clean atenueaza dinamica in functie de gain si face tonul mai plin (coboara putin inaltele la 6-8 khz), iar cu un tube screamer inainte iti ofera un overdrive curat si plin.
 6. Doze simple chitara stratocaster fara zgomot - Kinman Blues Strat Set. Set complet de 3 doze. Aceste doze elimina complet zgomotul infernal, caracteristic dozelor single coil de orice tip. Exista pe piata mai multe firme care fac doze noiseless, insa putine elimina 100% din zgomot. Dar, atentie! Aceste doze sunt mai inalte decat dozele standard si ar putea sa nu incapa in chitara sau sa ramana foarte sus, motiv pentru care le si vand. Majoritatea sloturilor de pe fender stratocaster, de exemplu, sunt putin mai adanci decat dozele, iar setul acesta ar intra cu usurinta. Insa exista modele care au sloturile exact pe dimensiunea dozelor standard - eu am un Xotic XSC-1 RW strat si, din pacate, ramaneau mult prea iesite in afara, foarte aproape de corzi. Pe langa faptul ca suna incredibil de aproape de sunetul clasic de single coil-uri, aceste doze au si un magnetism mai scazut (pot fi ridicate pana aproape de corzi fara sa influenteze intonatia) si sunt putin mai bogate si mai clare in frecvente (inalte extinse dupa 6khz, claritate la bas). Au un sunet mai modern, un output mai mare, iar volumul intre corzi este mai bine echilibrat. Recomand folosirea unui condensator pentru pastrarea inaltelor (vezi treble bleed capacitor), deoarece, prin actionarea butonului de volum al chitarei, sunetul devine rapid foarte inchis (putin mai devreme decat la dozele standard). Aceste doze sunt probabil cea mai buna alternativa fara zgomot in momentul de fata la dozele standard. Ca aspect sunt ca noi, nefolosite.
 7. Functioneaza perfect si arata ca nou. Constructie solida, zero zgomot si de mare incredere in orice imprejurari.
 8. Pedala boost. Functioneaza perfect, nu schimba tonul, nu adauga zgomot si are foarte mult boost. Chiar mult peste asteptari la banii astia.
 9. Pedala overdrive cu ton facut dupa dumble overdrive special (d-style amp). Dinamica foarte buna, raspunde in functie de forta panajului, iar tonul se curata prin actionarea volumului de pe chitara, mentinandu-si caracterul de dumble la orice volum si setup.
 10. Un amplificator legendar in stare perfecta. Are 22w dar are mai mult volum decat multe amplificatoare cu mult peste (nici eu nu credeam dar m-a uimit, efectiv nu poti sta langa el la volum aproape de maxim). Handwired in USA, in stilul amplificatoarelor Dumble ce costa zeci de mii de dolari. Reverb pe lampa, difuzor de 12 (Celestion G12H 75w) , arata superb si suna incredibil. Doar cu predare personala. Mostre de sunet: Linkuri utile: https://morganamps.com/amps/amplifiers/sw22r/ https://www.youtube.com/watch? v=YxdjcaNyO_o
 11. Ibanez ts in format mini. Are cu foarte putin mai putin gain si boost decat varianta mare, in rest este cam acelasi lucru, doar ca economisiti spatiu.
 12. Pedala boost. Functioneaza perfect, nu schimba tonul, nu adauga zgomot si are foarte mult boost. Chiar mult peste asteptari la banii astia.
 13. Functioneaza perfect si arata ca nou. Constructie solida, zero zgomot si de mare incredere in orice imprejurari.
 14. Mostre de sunet: https://www.youtube.com/watch?v=FmMC2MdndTg https://soundcloud.com/gabrielsucea/03-rock-1/s-Nfpb2qBoaSU https://soundcloud.com/gabrielsucea/slow-dancing-in-a-burning-room-guitar-sample-xotic-guitar-morgan-sw22r-amp
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.