www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

gabrielsucea

Newcomers
 • Posts

  0
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

gabrielsucea last won the day on June 6 2021

gabrielsucea had the most liked content!

Profile Information

 • Location
  Râmnicu Vâlcea

Other Information

 • Band
  Lee Music
 • Gear
  Xotic strat
  Morgan sw22r combo amp

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

gabrielsucea's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

24

Reputation

 1. 2 bucati 6V6GT-STR TAD PREMIUM Matched 3 bucati ARS 12AX7 6681 ECC83 *Se vand doar impreuna, nu trimit nimic separat. **Prefer predare personala. Se livreaza oriunde pe riscul cumparatorului (eu le voi ambala cat se poate de bine, dar nu garantez ca ajung 100% in regula). ***Una din lampile 6v6 are ceva material alb pe interior, nu stiu ce si cum, nu ma pricep. Le-am schimbat de la un amplificator Morgan sw22R care facea ceva zgomote, sa constat ulterior ca problema nu erau lampile, era un contact slab. Deci, lampile merg, dar tineti cont ca nu le-am mai incercat de peste 1 an si nu am cum sa probez nimic acum.
 2. Functioneaza perfect si arata ca nou. Constructie solida, zero zgomot si de mare incredere in orice imprejurari.
 3. Pedala overdrive cu ton facut dupa dumble overdrive special (d-style amp). Dinamica foarte buna, raspunde in functie de forta panajului, iar tonul se curata prin actionarea volumului de pe chitara, mentinandu-si caracterul de dumble la orice volum si setup. Schimb doar cu set de doze single coil foarte vechi cu alnico 2.
 4. Una dintre cele mai cautate pedale - clean overdrive - emuleaza sunetul de dumble steel string singer. Este prima varianta, nu se mai fabrica. Are mai putin gain si mai putine butoane fata de Mk2. Tin sa subliniez faptul ca este un overdrive foarte subtil, a nu se compara cu tube screamers, nu are nici o legatura. Eu o vand deoarece am un amp bazat pe dumble si nu face mare lucru pentru mine, avand deja carecterul asta in amp. Am incercat cu alte ampuri si pe unele poate schimba tonul si feel-ul complet, iar pe altele e foarte subtil. Pe un amp clean atenueaza dinamica in functie de gain si face tonul mai plin (coboara putin inaltele la 6-8 khz), iar cu un tube screamer inainte iti ofera un overdrive curat si plin.
 5. Functioneaza perfect si arata ca nou. Constructie solida, zero zgomot si de mare incredere in orice imprejurari.
 6. Pedala boost. Functioneaza perfect, nu schimba tonul, nu adauga zgomot si are foarte mult boost. Chiar mult peste asteptari la banii astia.
 7. Pedala overdrive cu ton facut dupa dumble overdrive special (d-style amp). Dinamica foarte buna, raspunde in functie de forta panajului, iar tonul se curata prin actionarea volumului de pe chitara, mentinandu-si caracterul de dumble la orice volum si setup.
 8. Un amplificator legendar in stare perfecta. Are 22w dar are mai mult volum decat multe amplificatoare cu mult peste (nici eu nu credeam dar m-a uimit, efectiv nu poti sta langa el la volum aproape de maxim). Handwired in USA, in stilul amplificatoarelor Dumble ce costa zeci de mii de dolari. Reverb pe lampa, difuzor de 12 (Celestion G12H 75w) , arata superb si suna incredibil. Doar cu predare personala. Mostre de sunet: Linkuri utile: https://morganamps.com/amps/amplifiers/sw22r/ https://www.youtube.com/watch? v=YxdjcaNyO_o
 9. Ibanez ts in format mini. Are cu foarte putin mai putin gain si boost decat varianta mare, in rest este cam acelasi lucru, doar ca economisiti spatiu.
 10. Pedala boost. Functioneaza perfect, nu schimba tonul, nu adauga zgomot si are foarte mult boost. Chiar mult peste asteptari la banii astia.
 11. Functioneaza perfect si arata ca nou. Constructie solida, zero zgomot si de mare incredere in orice imprejurari.
 12. Mostre de sunet: https://www.youtube.com/watch?v=FmMC2MdndTg https://soundcloud.com/gabrielsucea/03-rock-1/s-Nfpb2qBoaSU https://soundcloud.com/gabrielsucea/slow-dancing-in-a-burning-room-guitar-sample-xotic-guitar-morgan-sw22r-amp
 13. Un amplificator legendar in stare perfecta. Are 22w dar are mai mult volum decat multe amplificatoare cu mult peste (nici eu nu credeam dar m-a uimit, efectiv nu poti sta langa el la volum aproape de maxim). Handwired in USA, in stilul amplificatoarelor Dumble ce costa zeci de mii de dolari. Reverb pe lampa, difuzor de 12, arata superb si suna incredibil. Doar cu predare personala. Linkuri utile: https://morganamps.com/amps/amplifiers/sw22r/ https://www.youtube.com/watch?v=YxdjcaNyO_o
 14. Nu fac schimburi. Nu trimit in tara. Predare in Rm Valcea. Stare: impecabil/ca nou. Nu distorsioneaza, raspunde pana la 20hz si este extrem de puternic. Specificatii tehnice: Equiped with: 10 "woofer Power: 250 W Class AB amplifier Frequency range 20-200 Hz Variable low pass filter from 50 - 130 Hz Signal-to-Noise Ratio> 98 dB THD 0.019% at power < 160 W Peak SPL 113 dB at 1m Phase reverse switch 0/180 Ground Lift Switch High pass filter switch Bypass footswitch (included 3 m cable) Protection: RF interference, output current limiting, over-temperature Turn-on / off transient Subsonic filter Housing made of vinyl-coated MDF Stereo inputs XLR (balanced) TRS-Jack (balanced) and RCA (unbalanced) with gain control (-30 dB to +6 dB) Stereo outputs XLR (balanced) and TRS (balanced) with switchable high-pass filter (100 Hz) XLR Sub Out (balanced) Controllable low-pass filter (50 Hz - 130 Hz) Phase switch Dimensions (W x D x H): 320 x 400 x 400 mm Weight: 17.9 kg
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.