www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

edy_aes

Newcomers
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by edy_aes

  1. Pret: 1200 Localitate: Bucuresti Contact: 0765934831 Stare: Foarte buna Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand un amplificator pe tranzistori Marshall MG102FX, 100W cu doua difuzoare de 12. Footswitch inclus. Ampul este foarte bun, canalele de overdrive sunt exceptionale. Nu are defecte, este amplificatorul de studiu individual/concerte. Il vand deoarece trec pe lampi.
  2. Salut! Sunt in cautare de o trupa rock/blues/heavy metal/thrash metal, in Bucuresti. As prefera ca varsta sa fie aproximativ 17-18 ani. Cant la chitara de 4 ani, le am cu teoria muzicala, am ureche muzicala bunicica. Am experienta necesara pentru a fi intr-o trupa, am mai facut parte dintr-una, am cantat in restaurante, cluburi, am participat la Romanii au Talent alaturi de ea, stiu cu ce se mananca un band. Sunt prietenos, ambitios, cu capul pe umeri. Am un amp Marshall de 100W, un les paul si un yamaha super st cu doze dimarzio, pedale de efecte. Banuiesc ca trebuie sa spun ce trupe prefer, pai... in principiu cele clasice, mai exact Scorpions, Metallica, Megadeth, Iron Maiden, Deep Purple, Linkin Park, Aerosmith, Def Leppard, Nirvana. Sunt de-acord cu compunerea de piese proprii. Imi puteti trimite PM daca sunt pe placul vostru :)) multumesc Am timp pentru repetitii.
  3. Salut, numele meu este Edy, am 16 ani jumate si cant la chitara de aproximativ 3 ani. Sunt din Bucuresti si sunt in cautare unei trupe, in care se fac coveruri de melodii rock/hard rock/heavy metal, cum ar fi GnR, Led Zep, Pantera, Iron Maiden, Bon Jovi, Metallica, trupe clasice sa zic asa, ba chiar si melodii proprii. Am mai facut parte dintr-o trupa de rock timp de un an jumatate si am dobandit experienta. Sunt chitarist solo. Am doua chitare, un Yamaha Super ST si un Epiphone Les Paul Standard Plus Top Pro, un procesor Boss GT-1 si un amp Roland Cube 20. Pot spune despre mine ca persoana ca sunt prietenos si inteligent. Am timp pentru repetitii si concerte. Varsta medie a trupei ar fi ok sa fie de 16-17-18 ani. Multumesc pentru ca ti-ai facut timp sa citesti Sunt sigur ca voi gasi niste baieti de treaba cu care sa cant. Ma puteti contacta pe mail: eduardstoica2807@gmail.com, sau pe instagram: edy_aes
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.