www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Tudor88

Newcomers
 • Posts

  0
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Tudor88

 1. Vand următoarele pedale: TC Flashback 2 Delay 450RON Boss DS-1 Keeley Seeying Eye Mod 400RON Behringer NR300 80RON Nu asigur transportul.
 2. Vand amplificatorul din titlu. Se prezintă intr-o stare excelenta, ca nou. Vine in cutia originala și cu footswitch-ul. Nu sunt interesat de schimburi. https://youtu.be/2-CLv7Qd_io
 3. Vand două doze: 1. DiMarzio ToneZone. Normal spacing. 2. Ibanez INF3. Scoasă de pe un Ibanez RG. In principiu, dau doza DiMarzio singura, cu 250RON, însă mi-as dori sa scap de ambele pentru 300.
 4. Schimb cu o pedala de overdrive sau distors, de preferat ceva cunoscut ca un boost bun in fata amp-ului.
 5. Vand pedala Nux Atlantic Delay și Reverb. Cumpărată in urma cu doua săptămâni de pe Muziker, cu garanție valabilă. Suna foarte bine, o vand însă pentru ca vreau sa trec la ceva cu delay-uri mai complexe. Vine cu cutie, fără alimentator.
 6. Vând Line 6 Helix LT. Folosit doar in casa, mai mult pe post de rack. Butoanele și pedala nu au fost folosite, îl editam din PC. Vine cu tot ce am primit la el, iar pe USB o sa includ și IR-urile pe care le am.
 7. Schimb o doza DiMarzio Tone Zone Humbucker cu ceva apropiat ca valoare, de preferat tot pentru rock de la DiMarzio, Seymour, EMG. Momentan este încă montata pe chitara din poza, urmează sa o scot. Multumesc!
 8. Vand Focusrite iTrack Solo folosit de câteva ori, cumpărat anul acesta. Vine cu toate accesoriile și cu un cod de download pentru anumite softuri. Schimb cu pereche de monitoare studio active in jurul aceluiași preț. Multumesc!
 9. Vând Line 6 POD HD 500X in stare foarte buna. Cumpărat de pe forum RGC. Vine cu cutia originala și cabluri de alimentare/USB. Preț: 1400RON. Vand Mooer Radar, ca nou, folosit mai puțin de o luna. Vine cu cutia completa și factura. Preț: 400RON. Pret pentru pachet: 1700RON. Nu vând Mooer Radar-ul fără POD. Invers, da. Optional (long shot) schimb cu L6 HX Stomp și diferența. Multumesc!
 10. Salut! Mai este cumva valabil? Mulțumesc!
 11. Salut! Vreo șansa pentru prețul acela promoțional de 1 Decembrie?
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.