www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

SydSandman

Newcomers
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Iasi, Romania

Other Information

  • Band
    Stanker
  • Gear
    Epiphone SG 1966 LTD, ESP LTD TE-200, Peavey Vypyr VIP 2 + Sanpera footswitch, Roland MicroCube GX, Marshall Jackhammer JH 1, Behringer Hellbabe HB 1, Korg Pitchblack tuner.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

SydSandman's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Conversation Starter
  • First Post
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

2

Reputation

  1. Salutare! Da, încă este valabil, dar aş merge pe ceva mai melodic, mai puţin screaming and stuff.
  2. Chitarist cu experiență atât live cât și în studio caut colaborare cu trupă sau artiști în București. Genuri căutate: blues, rock, hard rock, progressive rock, heavy metal, thrash metal (un pic de stoner, groove și cu indulgență, death). Nu mă interesează trupe de nunți sau “evenimente”. Menționez că am fost o perioadă de câțiva ani ritm și lead cu o trupă activă (Stanker), având concerte în țară, cât și materiale scoase în studio (un EP și două single, care pot fi găsite pe Spotify și pe alte platforme de streaming). Mi-ar plăcea să colaborăm atât pe materiale proprii compuse, cât și pe materiale existente, tried and true (ca să le zicem așa). Sunt deschis către multe chestii, atâta timp cât rămân... muzică. Știu că lumea e plină de chitariști, dar mi-ar plăcea să avem o conversație într-o zi. Printre materialele compuse scoase:
  3. Salutare! Mai eşti în căutare de chitarist lead? Am ceva experienţă pe scenă şi în studio.
  4. Chitarist cu experiență atât live cât și în studio caut colaborare cu trupă sau artiști în București. Genuri căutate: blues, rock, hard rock, progressive rock, heavy metal, thrash metal (un pic de stoner, groove și cu indulgență, death). Nu mă interesează trupe de nunți sau “evenimente”. Menționez că am fost o perioadă de câțiva ani ritm și lead cu o trupă activă, având concerte în țară, cât și materiale scoase în studio (un EP și două single, care pot fi găsite pe Spotify și pe alte platforme de streaming). Mi-ar plăcea să colaborăm atât pe materiale proprii compuse, cât și pe materiale existente, tried and true (ca să le zicem așa). Sunt deschis către multe chestii, atâta timp cât rămân... muzică. Știu că lumea e plină de chitariști, dar mi-ar plăcea să avem o conversație într-o zi.
  5. Chitarist cu experiență atât live cât și în studio caut colaborare cu trupă sau artiști în București. Genuri căutate: blues, rock, hard rock, progressive rock, heavy metal, thrash metal (un pic de stoner, groove și cu indulgență, death). Nu mă interesează trupe de nunți sau “evenimente”. Menționez că am fost o perioadă de câțiva ani ritm și lead cu o trupă activă, având concerte în țară, cât și materiale scoase în studio (un EP și două single, care pot fi găsite pe Spotify și pe alte platforme de streaming). Mi-ar plăcea să colaborăm atât pe materiale proprii compuse, cât și pe materiale existente, tried and true (ca să le zicem așa). Sunt deschis către multe chestii, atâta timp cât rămân... muzică. Știu că lumea e plină de chitariști, dar mi-ar plăcea să avem o conversație într-o zi.
  6. Ca o fantomă a internetului, de nicăieri apar pe o postare de acum 1000 de ani să las un comentariu, pentru că astăzi am elucidat un mister. Eu fiind un brav chitarist mereu în căutare de inspirație, am fost foarte surprins cum în timpul unui concert Timpuri Noi, Dan folosea ceva ce parea a fi un combo de mică putere, dar cu care umplea scena unui mic festival din Iași, cât și parcul din jur (Miss URF la Rocknrolla). Pe atunci eu hurducăiam cu mine pe la cântări un Marshall DSL40CR, un combo superb pe lămpi, de 40w, dar care îți rupea spatele cu cele 30 de kile aferente. Între timp, am scăpat de acest combo și de cele 30j de kile aferente (cu durere în inimă e adevărat, dar cu mai puține dureri de șale) și am plecat din Iașul natal către Bucureștiul familiar. Căutând să mă re-apuc de aruncat cu banii după minuni gălăgioase, mi-am amintit de Dan și de ampul lui minune (am vorbit chiar atunci cu sunetistul de la festival, pentru că suntem prieteni, dar nici el n-a putut să îmi spună ce e). Vă zic, am căutat clipuri în care să văd setup-ul actual, pus pauza, dat zoom etcetera, ca să văd acest nume, Dominance (pe amp și pe foot switch). După multiple google-uri în care n-am găsit nimic despre astea, dau fix peste postarea în care chiar Eminența Sa Dan Iliescu (Președinte) povestește ce e acel amp și de ce e așa minune. Foarte fain să aud despre amp-uri custom făcute chiar aici în România și sper că într-o zi chiar am să dau peste unul. Mii de mulțumiri! (P.S. Iar Dane, dacă vreodată ajungi să citești rândurile astea, să știi că eu și trupa mea suntem mari fani, și chiar am făcut câteva cover-uri Timpuri Noi, dintre care unul a ajuns să fie permanent în setlist, pe lângă "ale noastre").
  7. Preț nou 800 RON. Mostre de sunet live: Mostre de sunet inregistrate prin interfața digitală a amp-ului.
  8. Vând amplificator Combo Peavey Vypyr VIP 2 utilizat + pedala footswitch Peavey Sanpera I. Amplificatorul este in stare bună de funcționare, deși are probleme cu anumite potențiometre. Amplificatorul suferă de o problemă cu potențiometrele (cele de înalte, medii și joase în principiu, dar cel de medii este cel mai afectat, și cel mai puțin utilizat) ce a fost reperată pentru întreaga serie și pentru care Peavey nu a putut oferi încă o soluție. El poate fi folosit, dar potențiometrele digitale răspund mai greu. Eu l-am folosit în felul ăsta timp de doi ani. Amplificatorul are un soft de unde pot fi reglate toate preseturile și setările, precum modele de amplicatoare, stompbox-uri, efecte digitale etc. Amplificatorul a câștigat Best Bass Amp winter Namm 2013. Nu l-am adaugat la defect, deoarece poate fi folosit. Amplificatorul arata bine din punct de vedere estetic și este ideal atât pentru home recording/playing, cât și pentru gig-uri de dimensiuni mici și medii (am cântat pe el în club Fabrica din București, Underground din Iași sau 31 Motors Pub în Suceava). Are un sunet plăcut și este ideal pentru blues/jazz, cât și pentru heavy metal. Are difuzor puternic de tip Celestion. Este un amplificator multi-instrument, poate fi folosit pentru chitară electrică, electro-acustică și bass. Pedala Peavey Sanpera este inclusă și pot include și cablul pentru conectarea la PC. Footswitch-ul are o pedală reglabilă (expression pedal) ce poate fi folosită ca pedală de volum sau pedală de wah. Este un workhorse și nu m-a dezamăgit în timpul concertelor. Amplificatorul poate fi folosit ca input de microfon pentru înregistrări. Dacă doriți înregistrări live cu amplificatorul acasă sau în concerte, vă rog să îmi spuneți. Am înregistrat un EP utilizând tonurile acestui amplificator. Se poate găsi pe spotify daca doriți link. Doresc să îl vând parțial datorită problemei cu potențiometrele (acasă nu e foarte problematic datorită soft-ului unde pot fi reglate cu ușurință) și pentru că doresc să achiziționez un head analogic și să lucrez la un pedal board. 40 W 12" Loudspeaker Acoustic guitar and bass simulation 16 Presets 25 Effects 10 Instrument models 36 Amp models 6 Bass amp models 6 Acoustic amp models Onboard Looper (switchable with optional Sanpera footswitch) 12 Stompbox models, Wah Reverb & Delay Tap Tempo USB Port Line In Headphone Out Built-in chromatic tuner https://www.thomann.de/ro/peavey_vypyr_vip_2.htm?ref=intl&shp=eyJjb3VudHJ5Ijoicm8iLCJjdXJyZW5jeSI6IjIiLCJsYW5ndWFnZSI6InJvIn0%3D Prefer să îl vând în Iași, cu testare.
  9. Vând amplificator Combo Peavey Vypyr VIP 2 utilizat + pedala footswitch Peavey Sanpera I. Amplificatorul este in stare bună de funcționare, deși are probleme cu anumite potențiometre. Amplificatorul suferă de o problemă cu potențiometrele (cele de înalte, medii și joase în principiu, dar cel de medii este cel mai afectat, și cel mai puțin utilizat) ce a fost reperată pentru întreaga serie și pentru care Peavey nu a putut oferi încă o soluție. El poate fi folosit, dar potențiometrele digitale răspund mai greu. Eu l-am folosit în felul ăsta timp de doi ani. Amplificatorul are un soft de unde pot fi reglate toate preseturile și setările, precum modele de amplicatoare, stompbox-uri, efecte digitale etc. Amplificatorul a câștigat Best Bass Amp winter Namm 2013. Nu am marcat ca defect, deoarece poate fi utilizat împreună cu soft-ul. Amplificatorul arata bine din punct de vedere estetic și este ideal atât pentru home recording/playing, cât și pentru gig-uri de dimensiuni mici și medii (am cântat pe el în club Fabrica din București, Underground din Iași sau 31 Motors Pub în Suceava). Are un sunet plăcut și este ideal pentru blues/jazz, cât și pentru heavy metal. Are difuzor puternic de tip Celestion. Este un amplificator multi-instrument, poate fi folosit pentru chitară electrică, electro-acustică și bass. Pedala Peavey Sanpera este inclusă și pot include și cablul pentru conectarea la PC. Footswitch-ul are o pedală reglabilă (expression pedal) ce poate fi folosită ca pedală de volum sau pedală de wah. Este un workhorse și nu m-a dezamăgit în timpul concertelor. Amplificatorul poate fi folosit ca input de microfon pentru înregistrări. Dacă doriți înregistrări live cu amplificatorul acasă sau în concerte, vă rog să îmi spuneți. Am înregistrat un EP doar cu tonurile acestui amplificator. Doresc să îl vând parțial datorită problemei cu potențiometrele (acasă nu e foarte problematic datorită soft-ului unde pot fi reglate cu ușurință) și pentru că doresc să achiziționez un head analogic și să lucrez la un pedal board. 40 W 12" Loudspeaker Acoustic guitar and bass simulation 16 Presets 25 Effects 10 Instrument models 36 Amp models 6 Bass amp models 6 Acoustic amp models Onboard Looper (switchable with optional Sanpera footswitch) 12 Stompbox models, Wah Reverb & Delay Tap Tempo USB Port Line In Headphone Out Built-in chromatic tuner https://www.thomann.de/ro/peavey_vypyr_vip_2.htm?ref=intl&shp=eyJjb3VudHJ5Ijoicm8iLCJjdXJyZW5jeSI6IjIiLCJsYW5ndWFnZSI6InJvIn0%3D Prefer să îl vând în Iași, cu testare.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.