www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Cristi M_145

Newcomers
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  N/A

Community Reputation

2 Neutral

About Cristi M_145

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Caras-Severin

Other Information

 • Band
  nope
 • Gear
  Ibanez v72ECE-BK

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Cristi M_145

  Piata Chitaristilor ?!

  Imi place site-ul acesta , il descoperi din greseala , si aparent sunt oameni activi , pe el .Imi palce foarte mult , ca poti crea Topic-uri , sau diferite sectii de forumuri unde sa discuti , sa intrebi sau sa ajuti pe cineva legat de cantatul la chitara , sau despre chitari . Foarte tare site- ul !
 2. Cristi M_145

  TAB or Sheet ?!?

  Cand vine vorbe de : "pe fretul 3 coarda 2 , unul pe coarda 4 fretul 1 si unul pe coarda 1 fretul 2" , asta chiar e adevarata Prostie , eu nu ma refeream la asta , ci la asta :Medieval Guitar.pdf . Si cum am mai zis , vorbesc aici doar pentru chitaristi , momentan , unde este vorba despre un asnsamblu , este cu totu altceva . Eu ma refer la Tab , pentru "uzul personal " e mai practic decat partitura , dar acu , fiecare cu ce vrea
 3. Cristi M_145

  TAB or Sheet ?!?

  Sunt deacord cu tine , dar tabulatura fiind doar un mod mai simplu de notatie, asta nu inseamna ca stagnezi la un singur nivel , cum precizezi tu "Tabulatura e la un singur nivel, si cam tot acolo ramai dpdv al cunostiintelor muzicale" . Pana cand ajunge un chitarist , sa inteleaga o partitura care reprezinta o melodie destul de avansata , necesita mult timp ; deci mai degraba , pentru vremurile noastre unde totul este la un click distanta , respectiv-ul/a asculta melodia respectiva , "prinzandui mersul " , si apoi poate sa invete notele necesare pentru cantarea melodiei la chitara "asezand " el notele , pana cand "prinde mersul original " al melodiei . (Eu , personal , asa procedez ) Deasemenea notatia TAB , intre note , contine spatii , permitandui chitaristului sa inteleaga , cum si cand trebuie cantata nota respectiva .
 4. Cristi M_145

  TAB or Sheet ?!?

  Mie persona , notatile de tip tabulatura , imi sunt mai usor de inteles si cantat , decat cele de partitura . Dar intrebarea este .. care este mai eficient? tabulatura este usor de inteles si interpretat cu usurinta , dar este *personalizata* doar pentru chitara . Partitura trebuie sa stii ceva teorie muzicala si sa intelegi ce este peacolo , dar este si universala* . Parerea voastra ?
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.