www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Cristi M_145

Newcomers
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Caras-Severin

Other Information

  • Band
    nope
  • Gear
    Ibanez v72ECE-BK

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Cristi M_145's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Reputation

  1. Uz normal , prezenta o ciobitura minora pe lac (prezenta in una dintre poze ) in partea dreapta , deasupra eclisei . In rest , aproape noua. Freturile sunt lustruite , cheitele lubrifiate cat si canalele corzilor de la pragus si calus , totul e in regula. Husa tot de la Ortega cat si scaunel pentru picior de la Gewa , incluse. Corzi aproape noi Hannabach Silver Special 815T Specificații: Placa frontala: Molid laminat Spate si lateralele :Mahon laminat Tastiera: Nuc Gat: Mahon Grosimea la pragus:48mm Finisaj mat Pret fix
  2. Imi place site-ul acesta , il descoperi din greseala , si aparent sunt oameni activi , pe el .Imi palce foarte mult , ca poti crea Topic-uri , sau diferite sectii de forumuri unde sa discuti , sa intrebi sau sa ajuti pe cineva legat de cantatul la chitara , sau despre chitari . Foarte tare site- ul !
  3. Cand vine vorbe de : "pe fretul 3 coarda 2 , unul pe coarda 4 fretul 1 si unul pe coarda 1 fretul 2" , asta chiar e adevarata Prostie , eu nu ma refeream la asta , ci la asta :Medieval Guitar.pdf . Si cum am mai zis , vorbesc aici doar pentru chitaristi , momentan , unde este vorba despre un asnsamblu , este cu totu altceva . Eu ma refer la Tab , pentru "uzul personal " e mai practic decat partitura , dar acu , fiecare cu ce vrea
  4. Sunt deacord cu tine , dar tabulatura fiind doar un mod mai simplu de notatie, asta nu inseamna ca stagnezi la un singur nivel , cum precizezi tu "Tabulatura e la un singur nivel, si cam tot acolo ramai dpdv al cunostiintelor muzicale" . Pana cand ajunge un chitarist , sa inteleaga o partitura care reprezinta o melodie destul de avansata , necesita mult timp ; deci mai degraba , pentru vremurile noastre unde totul este la un click distanta , respectiv-ul/a asculta melodia respectiva , "prinzandui mersul " , si apoi poate sa invete notele necesare pentru cantarea melodiei la chitara "asezand " el notele , pana cand "prinde mersul original " al melodiei . (Eu , personal , asa procedez ) Deasemenea notatia TAB , intre note , contine spatii , permitandui chitaristului sa inteleaga , cum si cand trebuie cantata nota respectiva .
  5. Mie persona , notatile de tip tabulatura , imi sunt mai usor de inteles si cantat , decat cele de partitura . Dar intrebarea este .. care este mai eficient? tabulatura este usor de inteles si interpretat cu usurinta , dar este *personalizata* doar pentru chitara . Partitura trebuie sa stii ceva teorie muzicala si sa intelegi ce este peacolo , dar este si universala* . Parerea voastra ?
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.