www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

qumatru

Newcomers
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by qumatru

  1. a plecat la cineva in Iasi chitara, nu mai este la mine.
  2. scuze, acum am vazut ca mi-ai scris. nu sunt hotarat inca. mai am pe cineva interesat, insa nu mi-am propus s-o vand.
  3. nu stiu sincer daca or fi single coil sau nu, dupa cum vezi, cele din postarea ta nu arata ca cele de pe chitara mea. oricum nu sunt toate la fel si despre acest model inca n-am gasit nici o informatie.
  4. Sunt curios daca stie cineva ceva despre dozele astea. Chitara mea a venit cu ele si nu resusesc sa gasesc nimic despre modelul acesta pe internet. Cautarile ma duc spre ceva facut de Bill Lawrence, dar modelul efectiv nu l-am gasit si nici informatii despre el.
  5. up. 1500 sau schimb +/- diferenta cu Procesor de efecte.
  6. N-am mai postat de mult, am reconditionat foarte putin si necesar chitara: am schimbat freturile, nut, string guides cu unele metalice si sunt foarte impacat cu ideea ce e o super chitara, shapeul de strat care nu ma incanta neaparat ca estetica, mi-a demonstrat cat de accesibil poate fi neck-ul spre deosebire de alte modele pe care am mai pus mana. n-am nimic negativ de spus despre chitara asta, la cat inteleg eu in acest moment este absolut perfecta.
  7. Mi-am luat un Stratocaster MIJ, deci nu mai sunt interesat de schimb cu Strat. As putea in continuare fi interesat de Telecaster MIM, MIJ, USA de stanga. Astept oferte daca este cineva interesat de ea.
  8. Cred ca actiunea mare e de la faptul ca i-a pus cineva nut de dreapta.
  9. oare a mai fost refretuita o data?
  10. Am luat tot azi pentru sotia mea aceasta chitara. E intr-o stare foarte buna, sper sa fie ce trebuie ca eu n-am suficienta experienta sa-mi dau seama.
  11. Am luat astazi aceasta chitara. Vanzatorul era un intermediar care nu stia sa-mi dea detalii despre ea. Lipsesc bratul de la tremolo si capacul spate. Freturile par destul de uzate si nu stiu daca trebuie sa ma dau eu dupa ea sau ceva, dar am ceva buzz si parca mi se pare actiunea cam mare la o prima vedere. Ajutati-ma s-o descopar orice informatie ajuta.
  12. Ibanez din seria Artcore, semihollow body in stare foarte buna, fara defecte estetice sau functionale. Achizitionata de pe Thomann, aveti atasata factura. Singurul motiv pentru care o vand este ca vreau sa incerc si un solid body si pentru stangaci este foarte greu, nu se gasesc lefty-uri in magazine, cel putin nu local. Imi place cum suna, acum are un set nou de Ernie Ball 11-54 beefy. Sunt prea la inceput ca sa am mai multe instrumente, altfel as pastra-o ca nu am ce sa-i reprosez. Hardcase-ul este in stare foarte buna, are niste foarte mici ciupituri pe care le-am surprins si in poze. Pentru schimburi sunt interesat de Fender Japan/USA Strat sau Tele.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.