www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

gc448

Newcomers
  • Posts

    0
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by gc448

  1. Salut, caut un John Mayer signature strat indiferent de culoare (preferabil 3TSB) sau un PRS Silver Sky (varianta USA). Accept si alte variante de stratocastere cu doze specifice lui (Big Dipper, 635JM) sau clone (Jazzy Cat, etc.). Multumesc!
  2. Vand un Fender Player series, cu upgrade de doze Fender 57/62 si un Seymour Duncan humbucker in bridge. In conditii foarte bune, setup low-action, pickguard-ul schimbat cu unul Mint Green si butoane vintage. Vine fara case, fara husa. Pe Thomann e 3759. si dozele sunt 1139. Eu cer pe a mea 3500. Trimit in tara ambalata corespunzator, cu plata transportului in avans. https://www.thomann.de/ro/fender_player_series_strat_pf_3ts.htm https://www.thomann.de/ro/fender_pickup_5762_vintageset.htm?glp=1&gclid=CjwKCAjwlqOXBhBqEiwA-hhitDAs2tnKmSI-owWJFWdz_WBU9U_JD12JLW1L-px3Q-YLKgdkBgt9bxoCplUQAvD_BwE
  3. Sunt interesat de un Fender stratocaster SSS in stare buna, pret in functie de model - MIM/MIA (cant in preponderenta Mayer/Hendrix/SRV). Multumesc.
  4. Cumpar Fender Stratocaster MIA / high end MIM, negociem pretul in functie de chitara. Prefer corp negru + fretboard rosewood, astept oferte in PM sau reply. Multumesc.
  5. Cumpar amplificator pe lampi preferabil Laney Cube / Fender Blues sau Pro Junior / Marshall DSL sau Orange. Astept oferte aici sau la telefon 0751048489. Preferabil in Cluj-Napoca, Zalau sau in apropiere. Accept si primire colet din tara.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.