www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Marton Richárd Zoltán

Newcomers
 • Posts

  3
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by Marton Richárd Zoltán

 1. De un ibanez super stereo chorus made in japan , serie foarte buna, nu ai nevoie? In schimb.
 2. Le vand pentru ca vreau sa construiesc un board mai mic. Pedalele functioneaza fara defecte, doar ca eu nu le mai folosesc in trupa in care cant. Daca doriti poze separat despre pedale, sau aveti intrebari pm me. Tc Electronic SubNup ( cu cutia originala - cumparat de pe Thomann.) - 320 RON Ibanez Super Stereo Chorus SC10 ( are semne de uzura pt. ca e veche, dar functioneaza perfect - made in Japan) - 350 RON Vox Wah - 150 RON Xotic BBplus Drive - 600 RON Xotic Compressor - 500 RON Pretul este usor negociabil. Astept si oferte de combo pe lampi sau chitara + platesc diferenta daca este cazul.
 3. Cabinet homemade aproape nou, foarte putin folosit, cu un speaker celestion de 12” fabricata in Anglia ( anii 80 ) - cumparata acuma un an tot de pe Rgc. L-am folosit pana ce aveam un head pe lampi, dar acuma am trecut pe un combo. Il vand si separat. Astept si oferte de schimb.
 4. Schimb pe pedala delay ( + in caz. respectiv platesc dif.) - clean boost / overdrive - 3 tipuri de clipping - bright switch cu 3 pozitii - fat switch Nu reprezinta semne de uzura, era folosita doar in casa. Il vand pentru ca am mai multe driveuri.
 5. Contact : 0745872577 Localitate : Cluj-Napoca Stare : Folosit dar functioneaza perfect Pret : 120
 6. Tel : 0745872577 Pret : 400 RON Localitate : Cluj-Napoca Stare : Foarte buna/Ca nou Accept schimburi : Da, pe pedala delay ( + in caz. respectiv platesc dif.) - clean boost / overdrive - 3 tipuri de clipping - bright switch cu 3 pozitii - fat switch Nu reprezinta semne de uzura, era folosita doar in casa. Il vand pentru ca am mai multe driveuri. :)
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.