www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Marius Alin

Newcomers
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Marius Alin

  1. Stie cineva o tabulatura si un ritm la melodia asta, va rog?
  2. Problema a fost ca am luat din greseala corzi din otel cand defapt aveam nevoie de corzi din nylon, am incercat, am taiat capatul dar sunt mult mai dure ca cele din nylon, sistemul de prindere fiind diferit la cele 2 chitari (acustica si clasica), deci nu am reusit sa le pun, mi-am luat niste corzi din nylon, le-am pus fara mari dificultati, oricum mersi de sfaturi! Inteleg, mersi fain!
  3. Am 14 ani, si trec anul acesta in clasa a 8-a. Vreau sa urmez o cariera militara, vreau sa intru la un Liceu Militar, iar mai departe la o academie militara, inca nu stiu exact la ce academie, dar am 4 ani sa ma gandesc, practic K-1. Aveam chitara de ceva vreme, am mai incercat sa invat sa cant de cateva ori dar m-am lasat pagubas, anul asta am incercat iar si am invatat de pe internet, putin cam greu, nu aveam pe cineva sa-mi spuie unde gresesc... Am vazut evolutie, m-a prins si planuiesc sa continui, am facut deja un hobby din chestia asta, pe termen lung nu stiu, sunt inca copil, nu stiu ce imi rezerva viitorul pe acest plan. Am sa le incerc pe amandoua, asta peste .. sa ziceum 1 an, cred ca atunci am sa stiu sa cant decent, astfel voi putea sa-mi fac o parere mai clara. Oricum, voi ramane pe comunitate, eu zic ca ma va ajuta mult.
  4. Mai avantajoasa, adica este vre-o diferenta la sunet de exemplu? Care este avantajul sa ai una clasica si dezavantajul/dezavantajele, fata de una acustica, sau invers.
  5. Ideea e ca am aproximativ 4-5 luni de cand am inceput sa invat sa cant la chitara, am chitara de aproximativ 3 ani si am tinut chitara intr-un loc destul de umed iar corzile aratau ciudat si sunau ciudat, am decis sa-mi comand alte corzi dar... am luat niste corzi otelite de la Elixir chitara mea fiind una clasica cu corzi din nylon... o paguba de 80 lei.. Am comandat alte corzi din nylon pentru chitara clasica... Daca nu te documentezi destul.. asta este... Dar as mai avea o intrebare, care este mai buna o chitara clasica cu corzi din nylon sau una acustica cu corzi din "otel"? P.S. Multumesc pentru sfaturile date si anticipat pentru cele viitoare.
  6. Imaginile le-am dat pentru ca nu ma puteam exprima, nu au nici o legatura, eu am intrabat alt ceva... Inteleg ce ai spus tu si este adevarat...
  7. Salut! Am o mica problema.. Mi-am luat niste corzi noi pentru chitara, dar am intampinat o mica problema, au un sistem de prinde diferit la "Bridge", corzile mele vechi aveau un nod ca in aceasta poza---> Pe cand acestea noi au sistemul de prindere pentru asa ceva ----> Intrebarea mea este , pot taia partea cu respectivul cerc? Afecteaza in vre-un mod corzile daca le tai?
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.