www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Speedo94

Newcomers
 • Content Count

  0
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Community Reputation

1 Neutral

About Speedo94

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Iasi

Other Information

 • Band
  Formula
 • Gear
  Gibson Les Paul Studio 2013 AW
  Fender Stratocaster Highway One 2003
  Vox AC15C1, Fender Champion 100 Limited Edition White

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Sistemul a fost scos de pe un Gibson Les Paul Studio 2013 la scurt timp dupa cumparare. Motivul este ca am facut upgrade la un set de locking tuners. In timpul in care l-am utilizat sistemul a functionat perfect. Acesta permite acordarea automata a instrumentului si contine mai multe preseturi(Standard E, Standard D, Drop D, DADGAD, etc.) dar si optiunea de a salva propriile variante de acrodaj ale chitarei. Setul contine cele 6 cheite de acordaj, Unitatea centrala de control, Piesele de montaj, Incarcatorul bateriei si cele 4 adaptoare de priza. Bateria a depasit perioada de functionare si trebuie inlocuita. Se gaseste foarte usor pe Thomann la un pret destul de mic. Produsul poate fi vazut si testat in Iasi.
 2. Sistemul a fost scos de pe un Gibson Les Paul Studio 2013 la scurt timp dupa achizitionare. Am optat pentru alt tip de cablare si a fost nevoie de potentiometre traditionale. Toate potentiometrele functioneaza impecabil, fara zgomot. Potentiometrele de volum au optiunea de coil-split. Produsul poate fi vazut/probat in Iasi.
 3. Amplificatorul a fost achizitionat in 2016 si a fost folosit strict acasa pentru studiu. Amp-ul are doua canale, unul clean si unul overdrive. Sunetul este foarte clar si suporta pedalele de efecte foarte bine. Amplificatorul arata impecabil si functioneaza bine, cu exceptia modulului de efecte onboard care nu functiona cand l-am cumparat (fara acesta amp-ul este practic un Edition Blue 30-R) .Il vand pentru ca l-am folosit doar de cateva ori de la cumparare si sunt sigur ca isi va gasi un cumparator care sa il aprecieze si sa il foloseasca la potentialul lui. Produsul poate fi vazut si probat in Iasi.
 4. Amplificatorul a fost achizitionat in 2017 si a fost folosit Acasa si in Studio in majoritatea timpului. l-am luat si la doua gig-uri si face fata cu succes la cerintele de volum ale unei trupe. Amp-ul este unul foarte versatil, cu doua canale care se pot schimba prin footswitch. Primul canal este clean, are un sunet foarte clar si acces la efecte(Reverb, Delay, Chorus, Flanger, etc.), Al doilea canal este unul de modelling, cu acces la mai multe simulatoare de amp-uri celebre si efectele onboard. Amplificatorul functioneaza foarte bine si cu pedalele de efecte. Produsul arata bine si functioneaza perfect. Am fost foarte multumit de el pe parcursul utilizarii, il vand pentru ca am trecut pe un amp pe lampi si acesta sta mai mult degeaba acasa. Amplificatorul vine la pachet cu footswitch-ul. Produsul poate fi vazut si probat in Iasi.
 5. Pedala a fost achizitionata in 2017 si a fost folosita de doua ori, doar in studio. Cu exceptia unor semne minime de uzura, arata si functioneaza perfect. Vreau sa o vand pentru ca nu se potriveste cu pedalboard-ul meu si a stat in sertar majoritatea timpului de cand am cumparat-o. Vine cu cutia originala.
 6. Caut Amp din seria SuperSonic de la Fender, varianta de combo sau Head/Head+Cab in orice varianta de culoare/wattaj. Pentru oferte, nu ezitati sa ma contactati prin e-mail. Mersi,
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.