www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

AdiCrisan

Newcomers
  • Posts

    0
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Cluj Napoca

Other Information

  • Gear
    Chitara electrica,procesoare

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

AdiCrisan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Reputation

  1. Salut sant tot din Cluj.vreau sa o cumpar 0728362659.nr meu.
  2. Ibanez in stare foarte buna ,ca nou 22 taste,4.18kg.mahon solid body,neck set in..Detalii la telefon.Se poate trimite prin curier.
  3. Instrument in stare foarte buna fara uzuri.Se poate cumpara cu case nou la 250 ron sau gratuit gigbag.Detalii la telefon.
  4. Instrument in stare foarte buna a stat in vitrina.Nu are uzuri,totul original.Bridge fix,24 taste,detalii gasiti pe net.Se poate cumpara cu un case Thomann nou la 250 ron.\pentru alte informatii va rog sunati
  5. Comprxaesor,limiter expander ,etc 2 canale independente.Specs gasiti pe net.Functioneaza foarte bine nu are nici un fel de probleme.Se poate trimite prin curier,taxa se plateste se catre cumparator.Va rog mesaj pana la orele 14.
  6. Specificatii se gasesc pe net.compresor expander,limiter,gate dinamic procesor,4 canale independente.Se poate trimite prin curier, taxa se plateste de catre cumparator.Pot fi contactat la tel.0728362659.Pana la orele 14 va rog mesaj
  7. Procesor efecte stare foarte buna,ca nou funcional si estetic sistem rack.Informatii se pot gasi pe net pentru necunoscatori.Se poate trimite prin curierat,transportul este platit de catre cumparator.Pana la orele 14 va rog mesaj.
  8. Chitara noua cumparata de 2 luni de la magazin din Cluj Napoca,24 freturi suna curat, am schimbat corzile de fabrica cu D"Addario 09/42.Prefer predarea personala instrumentul nu are nici macar praf pe el.Pot incerca si trimiterea prin curierat superambalata dar cu taxa de transport in avans.Am cumparat si o husa noua{doar de Fender aveau}care este impreuna cu chitara.Rog si ofer seriozitate.Pana la orele 14 in timpul saptamanii va rog lasati mesaj.Multumesc.
  9. Chitara noua cumparata de la Mc Musical din Cluj, nu reusesc sa-mi dau seama de model dupa serie,22 freturi,corzi noi,husa originala .Schimb eventual cu alt instrument plus diferenta sau procesor de chitara electrica.Chitara se poate incerca in Cluj Napoca sau trimite prin curier.Va rog sa va interesati de costul transportului in functie de distanta.Transportul se plateste de catre cumparator.Va rog mesaj pana la orele 14.
  10. Vester C.S.II doua doze single coil +hambucker splitabila ,24 freturi ,Floyd Rose Vester Series.Uzurile sant mici instrument ingrijit fara lovituri.Se poate proba in Cluj Napoca sau trimite prin curier serios ambalata,chitara are husa.In cazul unei expedieri va rog sa va interesati de costul transportului in functie de distanta prin curierat.Transportul se plateste de catre cumparator.Pana la orele 14 va rog transmiteti mesaj.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.