www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Denis126

Newcomers
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Profile Information

  • Location
    Targu Mures, Romania

Other Information

  • Gear
    strat, Yamaha amp

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Denis126's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Subgen* Si influentele sunt: Iron Maiden, Metallica, In Flames, Bullet For My Valentine, Trivium, Arch Enemy, Children of Bodom, Machine Head, Motionless In White, The Devil Wears Prada, Breaking Benjamin si Avenged Sevenfold
  2. Like and share daca va place ce auziti
  3. Numele meu este Denis si caut basist si tobosar pentru trupa Lips of Deceit. Genul abordat este Melodic Metalcore. Influente: Cam toate de la Iron Maiden si Metallica pana la Korn, Linkin Park si restul trupelor de Metal modern. Eu cant la voce si chitara si sper sa ne putem intelege si sa cream arta impreuna.
  4. Am o intrebare pentru persoanele care se pricep. Eu deobicei cant cu rasp si scream/growl(rock/metal) si nu stiu daca ar fi safe sa consum altceva pe langa apa si ceai...de exemplu sirop de gat. Intreb deoarece nu as vrea sa imi distrug corzile vocale.
  5. Eu ma numesc Denis Sunt din Targu Mures Vreau sa infiintez o trupa si am nevoie de tobar, bassist, chitarist/chitaristi. Gen:Heavy metal, Metalcore, Hard rock, Alternative metal(si Hardcore sau Punk daca e nevoie) Influente:Avenged Sevenfold, Slipknot, Bullet For My Valentine(the old style), Metallica, Iron Maiden, Linkin Park*, Sepultura sala de repetitii si studio de inregistrare nu am in prezent dar pot face rost.
  6. Da doar ca va trebui sa folosesc contul acesta deoarece celalalt nu mai e accesibil Hai scrie-mi in privat daca esti interesat
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.