www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

mojo8337

Newcomers
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by mojo8337

  1. mojo8337

    Doze EMG

    le vand pe toate cu 800 ron
  2. deci sa inteleg ca pot sta linistit si ca tastiera mea nu este bolnava de palisandrita cronica
  3. dude, you never joke about the guitar eating termites
  4. De ce este diferit la aceasta chitara si nu si la restul? Eu ma gandeam ca este lemnul de calitate slaba sau poate o fi vreun soi de termite care sa atace lemnul ?
  5. Salutari. Am achizitionat o chitara de curand si desi imi place cum canta si cum se aude are o chestie ciudata pe tastiera. Fibrele de lemn par mai adanci si mai dure, are un aspect mai "rough". Tastiera e din rosewood si vreau sa stiu daca nu e vreo problema a lemnului, i-am dat cu putin lemon oil dar tot asa arata. Vi se pare normal? Am sa pun niste poze cu tastiera si la urma pun o poza cu o alta chitara cu tastiera din rosewood ca sa vedeti diferenta.
  6. mojo8337

    Doze EMG

    650 ron pentru 81 - 60
  7. mojo8337

    Doze EMG

    EMG-81, EMG-S si EMG-60. Dozele functioneaza perfect si le dau cu potentiometre si restul instalatiei in afara de jack. Ma intereseaza sa trec pe pasive si in special pe Dimarzio. Le dau si pe bani daca nu am cu cine sa fac schimb.
  8. am baut doua beri si mi-a venit ideea salvatoare... deci las aici ca sa afle si altii care vor trece prin aceeasi problema. Greseala pe care am facut-o este ca am cautat sa bag bateria in cavitatea de sub pickguard, dar secretul este sa LIPESTI bateria pe spatele pickguard-ului si apoi tot ansamblul intra fara nici o problema in cavitate. Poti folosi banda dublu adeziva, sau hot glue, sau chiar si banda izoler. Va multumesc ca mi-ati dat atentie. Seara faina la toti, se poate inchide.
  9. Imi cer scuze ca readuc postul la viata, dar am dat pickguard-ul jos si am montat dozele si potentiometrele si am constatat ca bateria chiar nu are loc... Cam ce alternative as avea?
  10. Multumesc, o sa incerc sa dau jos corzile si pickguard-ul sa vad ce reusesc sa fac.
  11. Salutari. As dori sa stiu daca pot monta un set de doze active EMG intr-un ibanez RG 350DXZ. Mentionez ca am cautat pe google si am citit pe alte forumuri straine si unii ziceau ba ca incape, ba ca nu incape. Acum sunt nelamurit. Bateria urmaresc sa o montez sub pick-guard unde sunt si potentiometrii. Nu vreau sa dau gauri in chitara, daca e vorba de asa ceva, renunt la instalare. Mai are cineva o astfel de chitara si a reusit sa puna doze EMG pe ea fara sa o cioparteasca? Va multumesc si imi cer scuze daca am postat unde nu trebuie.
  12. Am citit dimensiunile si am comandat un dimarzio true velvet. sper sa iasa bine. va multumesc pentru indrumari
  13. am citit pe net si am gasit ca nu incape in chitara mea pe pozitia middle un humbucker in format single coil... e prea inalt... la fel cum am patit si cu ISCV2-ul... Acum ramane doar sa ma uit la True Velvet, are profil ceva mai mic. Acum nu stiu cat de bine o sa se impace doza asta cu cele doua evolutii neck si bridge pe care le am deja. Vreau sa mentionez ca imi place sa cant rock si metal, dar mi-ar place sa am si un ton mai caldut pentru partile de clean. De aceea ma intereseaza sa am si o doza single coil. Ce parere aveti? E o combinatie buna true velvet + doua evolutii in HSH ? Am pus si o poza. Chitara cu pricina e cea mov. Am avut setul ala de doze DiMarzio si m-am gandit sa-mi upgradez cea mai buna chitara pe care o am... si m-am gandit ca intre RG350DXZ si S470, cea din seria S ar fi mai buna.
  14. doza din fabrica nu o mai am ca am stricat-o... deci trebuie sa pun altceva in "gaura" aia. Am mai vazut aici pe forum un baiat care avea o chitara ca a mea si avea montat un Blue velvet in pozitia middle, dar am incercat sa caut doza aia si nu dau de ea.. si daca ar fi sa pun inca un humbucker in format single, cum ii fac legaturile? ca din cate stiu alea au 4 fire
  15. Buna ziua/noaptea/dimineata stimati shrederi... sunt nou pe forum... ma numesc edi ... sunteti o comunitate de smecheri... si imi pare bine ca m-am inscris si eu printre voi. vin la voi cu o astfel de problema. Am o chitara Ibanez S470DXQM pe care am pus doze evolution f spaced in bridge si neck. Acum am ramas cu doza middle care e single coil. Si nu stiu ce sa pun acolo... am o doza single coil tot evolution ISCV2 dar nu se potriveste... e prea inalta si afecteaza corzile oricat de jos as lasa-o.... ma gandeam la un true velvet... acum nu stiu... Sper sa ma ajutati voi... Si in legatura cu celelalte doze, sunt ambele F spaced... chiar si cea din neck, sper ca asta nu o sa afecteze cu ceva... astept raspunsuri. Shreduiala placuta. Eddie
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.