www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

DoubleD

Newcomers
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Cluj-Napoca

Other Information

  • Gear
    2 amplificatoare mici , placa de sunet petru studio, 2 chitari cu 6 corzi(1 Fender Strato si 1 Jackson V) si 1 cu 7 corzi.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

DoubleD's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Salut! Eu sunt Edi , am 17 ani si caut trupa. Cant de 8 ani la chitara (cu o mica pauza de 2 ani) si as dori sa intru intr-o trupa. Nu sunt cel mai bun chitarist dar nu pot spune ca sunt average. Pot canta si lead si rythm (sweep , tapping , shred nici o problema) nu am pretentii. De preferat persoanele din trupa sa fie de o varsta apropiata cu a mea si trupa sa nu fie de jazz si sa fie in Cluj. Am mai cantat in concerte , dar in privat. Multumesc de seriozitate.
  2. Salut! Daca mai este valabil anuntul : ceva metal mai modern nu ? Pentru ca as dori eu.
  3. Salut! Eu sunt Edi , am 17 ani si caut trupa. Cant de 8 ani la chitara (cu o mica pauza de 2 ani) si as dori sa intru intr-o trupa. Nu sunt cel mai bun chitarist dar nu pot spune ca sunt average. Pot canta si lead si rythm (sweep , tapping , shred nici o problema) nu am pretentii. De preferat persoanele din trupa sa fie de o varsta apropiata cu a mea si trupa sa nu fie de jazz si sa fie in Cluj. Am mai cantat in concerte , dar in privat. Multumesc de seriozitate.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.