www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

BogdanRadu

Newcomers
 • Content Count

  0
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  N/A

Everything posted by BogdanRadu

 1. Vand Squier Telecaster semnatura John 5, nou, cu garantie, cumparat de la GuitarShop. Chitara are nut de os si set-up facut de catre baietii de la Osworks. Chitara este de putin timp cumparata, este noua, fara nicio zgarietura. Este o chitara foarte buna si comoda cu radius de 12'' si neck modern C.Mai multe detalii aveti in link-ul de mai jos:https://www.thomann.de/ro/fender_squier_john5_signature_tele_il.htmNu sunt interesat de schimburi.Se poate testa in Bucuresti, in Titan si nu trimit in tara.
 2. Vand Schecter Diamond Series Hellraiser Hybrid C-1, ca nou, fara nicio zgarietura sau alta imperfectiune. Chitara a fost tinuta numai in casa si foarte putin s-a cantat la ea. Are set-up facut de catre baietii de la Osworks si corzi noi de 10-46 Ernie Ball.Dozele sunt EMG 66 (neck) respectiv EMG 57 (bridge), iar cheitele sunt Schecter locking tuners.Mai multe detalii aveti in link-ul de mai jos:https://www.thomann.de/ro/schecter_hellraiser_hybrid_c_1_tbb.htmNu sunt interesat de schimburi.Se poate testa in Bucuresti, in Titan si nu trimit in tara.
 3. Vand Fender Standard Stratocaster HH cu coil split, push-pull function pe knob-ul de ton. Chitara este cumparata de la GuitarShop in septembrie, deci mai are 1 an si 8 luni garantie. Chitara vine cu husa Fender + set-up facut + corzi noi Ernie Ball 10-46. Mai multe specificatii sunt in link-ul de mai jos: https://www.andertons.co.uk/…/fender-standard-strat-hh-with… Pretul este 2300 lei si se vinde doar in Bucuresti.
 4. Salut, Vand amplificator Vox Adio Air Gt, foarte putin folosit, deci ca nou. Link descriere: https://www.mcmusic.ro/amplificatoare-9/vox-adio-air-gt-amplificator-chitara.html Pretul este usor negociabil. Vanzare doar in Bucuresti.
 5. Salut, Vand Vintage V100MR PGM cu doze Gibson Burstbucker 1 si 2, luate de pe un Gibson. Mai jos aveti link-uri catre chitara si doze. Chitara: https://www.mcmusic.ro/electrice-40/vintage-v100mr-jbm-chitara-electrica-clone.html Doze: - Neck: https://www.thomann.de/ro/gibson_burstbucker_1_nc.htm - Bridge: https://www.thomann.de/ro/gibson_burstbucker_2.htm Chitara este impecabila si vine cu husa. Pretul este 1900 lei negociabil in limita bunului simt. Se vinde doar in Bucuresti.
 6. Vand chitara electrica PRS SE semnatura Dave Navarro. Chitara a fost cumparata 25.05.2018 si a fost foarte putin folosita, iar cand a fost folosita, a fost numai in casa. Chitara are optiunea de coil-splittable.Din pacate acum nu mai este in stocul magazinului McMusic, asa ca mai jos aveti un link de referinta cu mai multe detalii de la magazinul Andertons.Link: https://www.andertons.co.uk/guitar-dept/electric-guitars/modern-body-guitars/prs-se-dave-navarro-signature-guitar-in-whitePe ebay chitara este 519$ + 160$ transport, sau 649$ si transport gratuit.Chitara dispune de garantie doi ani si vine impreuna cu husa ei (o puteti vedea in poze). Pretul este negociabil
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.