www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

tadda21

Newcomers
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by tadda21

  1. Trebuie sa zic ca are un ton surprinzator de bright., dar totusi old school. Chiar si pe un preset destul de metalish facut pentru un EC-10 tot suna AC/DC-ish :)) not bad DiMavery, totusi cred ca floyd-ul era putin cam mult pentru tonul pe care il are.
  2. doamne ce repede ati gasit, eu tot cautam "dimavery floating bridge" si "dimavery floyd" si nu iesea nimic :)) de abia astept sa o pun pe picioare sa vad ce e cu ea, sa vad si dozele cum sunt. Pentru 30 de lei insa, cat am dat pe chitara, nici nu are importanta =))
  3. Salutare lume, Am pus mana recent pe o chitara dintr-un targ, iar la prima vedere este un DiMavery. acum insa... chitara asta e un paradox total pentru mine, iar acest lucru e din cauza ca: nu gasesc nici o chitara pe internet cu brandul DiMavery dar care sa aiba si bridge flotant, in special de genul acestuia, care are tuburi prin care pui coarda cu tot cu ferul in loc sa o tai la alte modele. plus ca are padding cu burete fain si la bridge si inauntru la arcuri. s-a pus atentie in detaliul asta .. vopseaua este superb de clean si nu e o culoare comuna, poza nu ii da dreptate. e un verde metalic gen army. Lacul este imaculat, ZERO efect coaja de portocala. Pacat ca e crapat lacul langa gat nitel. desi vopseaua arata ca o lucrare pe o chitara destul de scumpa, gatul are nevoie de un shim ca nu e chiar drept. no biggie, am facut unul pe imprimanta 3D si e perfect. dar de ce ai paint job deluxe dar neck pocket ca asta ? bridge-ul nu are branding. Nu exista o singura serie pe toata chitara. electronicele sunt faine, pot-uri super fluide, mari, solide, iar switch-ul e fain si clicky. Sunt tare curios sa stiu ce am luat , ca ma bate :)) Nu am trantit-o inca pe un amp sau interfata ca vreau sa o titiresc putin sa fie din start folosibila . urmeaza nivelare taste, intonatie si tensionare truss rod
  4. Salutare lume. Caut sa cumpar in Brasov un pragus de bass de 4 corzi. Nu am avut noroc la magazine si parca sa comand un pragus de 4 lei cu transport 25 lei e cam exagerat pt ce am nevoie. Nu am apucat inca sa merg la Einschenk pt ca el are orar foarte scurt la magazin si nu am cum sa ajung in intervalul ala la el
  5. Caut sa cumpar 3 potentiometre cheap as dirt :)) . Preferabil unul logaritmic ( volum ) si 2 liniare (ton ) dar si daca sunt toate 3 liniare e ok. As vrea sa iau din brasov dar daca nu reusesc in primele cateva zile o sa ajung sa comand . La fel daca are cineva si componente pt un treble bleed ar fi fain (condensator 0.002mF si rez de 100k )
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.