www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Alex1987

Newcomers
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Other Information

  • Gear
    Dean Dime-o-flame

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Alex1987's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

7

Reputation

  1. Asta-i faza, ca nu cred ca este. Razorback-ul apare pe amazon cu dime-ul meu, dar daca era compatibila scria pe Thomann, ML/Razorback. Si nu trebuie neaparat Dean, poate fi orice, doar sa fie in Romania sau sa ajunga in maxim o saptamana.
  2. Salut! Am un Dean Dime-o-Flame ML. Am cautat pe tot internetul (Thomann, Muziker) husa pentru un Dean ML, dar nu sunt in stock, si am nevoie urgenta de una. Astept oferte. multumesc
  3. salut. nu e problema cu off topic. inca ne uitam dupa percutionist. cand gasim ,cautam si sala. te contactez cand si daca gasim unul.
  4. Salutare, suntem 3 oameni, 2 chitaristi, 1 bass, cautam tobar. Am atasat un video , ne cerem scuze pentru sunetul varza/video - am inregistrat ceva rapid ca proof of concept, Multumim Numar de telefon: 0729772941 VideoConverterAnyFormat_(2).mp4
  5. salut, Suntem 3 oameni, Alexandra (bass) ,Alex (lead) si Alex (rhythm) si cautam baterist (preferabil o persoana pe care nu o cheama Alexandru/Alexandra) care sa ni se alature. Vom atasa o inregistrare, in week end pe acest post. Contact: 0729772941 Cateva piese exemplu:
  6. salutare, suntem doi chitaristi, un ritm si un lead. cautam tobosar si bass. am un psot cu detalii legate de stil (dar ca sa-ti faci o idee, mentionam trupe gen, accept, black sabbath, judas priest, blue oyster cult).
  7. Salutare. Cautam tobosar si bassist pentru trupa tip NWOBHM/heavy metal/proto doom (sfarsitul anilor 70, inceputul anilor 80) - Cateva exemple de trupe pe care le ascultam: Black Sabbath, Accept, U.D.O, Angel Witch, Manila Road, Judas Priest, early Pantera (era glam) , etc. Am (rhythm) foarte multe piese scrise de-a lungul timpului, mutle riff-uri care pot fi adaptate pe diverse tipuri de metal. - Nu ducem lipsa de material si inspiratie, insa avem nevoie de oameni seriosi care asculta si sunt dispusi sa cante stilurile similare cu cele enumerate mai sus. Numarul meu (Alex), este: 0729772941 Nu avem inregistrari recente, insa putem face cateva (daca avem doritori). Multumesc anticipat, o zi buna va doresc.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.