www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Done By You

Newcomers
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Everything posted by Done By You

 1. salut! acum o luna am cumparat una, ca sa ma tina in priza cat stau pe aici (guiana franceza). e cam bine facuta, finisata cu grija, materiale bune (e din lemn, nu din placaj) https://www.zeedoshop.ro/produs_prodipe-guitars-sd20-dreadnought_36379_0 pe asta o am eu, si am dat 150 euro. vad ca zeedo are reduceri... pt casa, sala sau un mini gang-bang sunt suficiente, poate chiar mai mult ca suficiente... overall... sunt facute cu simtul raspunderii!!! ma gandesc s-o aduc in colectie cand vin in ro... bafta la cumparaturi!!!
 2. macar un 0 taie si tu de acolo... ca la 61 de mii... nici macar Malmsteen nu-l cumpara... :)))) dar, cum ai spus si tu... sa ai de unde lasa... oricum, e miez, utilajul! Bafta!!!
 3. Salut! Zic, doar... nu ai... exagerat "putinel" cu pretul?
 4. dar stii ca-i model foarte rar... si 2 (sorry, dar nu m-am pot abtine... e prea funny) Daca aveai un fender de vanzare, cum iti ziceai? (@Fenderaru, nu te supara pe mine... )
 5. Guitar Info Your guitar was made at the Deawon Plant, China on April, 2007 Production Number: 802 Daewon Musical Instrument Co. Daewon Musical Instrument Co., ltd. Established in Kyunggi-do, Korea in 1991. Established Daewon China factory in Dalian, Northern China In 2001.
 6. hohoho... bai domnule, mistoace alegeri... chiar sunt curios ce vrei sa faci... Bafta!
 7. Cat ma distreaza "1 decembrismul", ca sa nu zic romanismul ... e ca si cum ai spune ca fratii Wright, erau niste cacanari, (scuze de limbaj, pentru cei mai pudibonzi), pe langa proiectantii de la Aérospatiale - BAC Concorde...
 8. Chitara este de vanzare, DOAR pana duminica, 01 07 2018, inclusiv. Daca, produsul pe care il urmaresc, "dispare" pana atunci, evident, va iesi de la vanzare. Pret, usor negociabil. NU insistati cu schimburile!!! Prefer sa o dau in Bucuresti, pentru a putea fi incercata de cumparator. Provincia, isi plateste transportul, taxe, impozite, etc... Guitar Info Your guitar was made in Indonesia on January, 2011 Production Number: 1258
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.