www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Silviu_AQ

Newcomers
 • Content Count

  0
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Community Reputation

4 Neutral

About Silviu_AQ

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Bucharest

Other Information

 • Band
  Alternativ Quartet

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vand Ovation Celebrity CC44 - sunburst flamed maple top, golden hardware. An productie aprox 2010-2012. Stare foarte buna cu o uzura normala. Nu prezinta urme de uzura altele decat cele normale. Echipat cu preamp si tuner integrat. In pret este inclus un hardcase.
 2. Boss RV-500 Reverb - 1150 RON Boss MD-500 Modulation - 1150 RON Electro Harmonix Memony Man w. Hazarai -990 RON
 3. Vand urmatoarele stompbox-uri: Boss RV-500 Reverb - 1300 RON Boss MD-500 Modulation - 1300 RON Electro Harmonix Memony Man w. Hazarai -1100 RON Toate pedalele vin cu powerplug. Pentru mai multe detalii: https://www.thomann.de/ro/boss_rv_500_reverb.htm?ref=search_prv_6 https://www.thomann.de/ro/boss_md_500_modulation.htm https://www.ehx.com/products/stereo-memory-man-with-hazarai
 4. Salutare, Sunt interesat de un Strymon Mobius si un Blue sky. Preferabil in bucuresti. Mersi mult Silviu
 5. Salut, Vand un TC Electronic Hall of Fame in stare f buna. Arata ca nou - nu are nici macar zgarieturi (a fost folosit in casa) La schimb caut exclusiv ISP Decimator, Strymon Flint sau Strymon DIG (plus diferenta). Se poate proba in bucuresti
 6. Salutare, Vand doua tunere: https://www.boss.info/us/products/tu-2/ si http://www.musiciansfriend.com/amplifiers-effects/korg-pitchblack-chromatic-pedal-tuner la 150 RON bucata. Vin fara alimentare, dar le pot oferi si cu un transformator de 9V. Schimburi ma intereseaza doar Strymon Flint sau ISP Decimator (plus diferenta) - Exclusiv.
 7. Salutare, Vand un EHX Memory Toy intrucat urmaresc un pedalboard mai minimalist. Se poate testa in Bucuresti fara probleme. Caut schimburi, dar EXCLUSIV Strymon Flint sau ISP Technologies Decimator (plus diferenta) - nimic altceva.
 8. Salutare, Vand un EHX Memory Man Stereo cu functia Hazarai intrucat urmaresc un pedalboard mai minimalist. Nu mai am cutia, dar vine cu transformatorul original. Se poate testa in Bucuresti fara probleme. Caut schimburi, dar EXCLUSIV Strymon Flint sau ISP Technologies Decimator (plus diferenta) - nimic altceva.
 9. Salutare, Cumpar un PRS din seria P (P22, P24, P245) indiferent de culoare. Ofer, in functie de conditie, pana in 2500 EUR. Mersi
 10. Salutare, Am lasat muzica de ceva timp si din acest motiv vand un head Vox Night Train G2 15W. Vine impreuna cu un cabinet Vox de 10'' cu Celestion greenback si cablu de putere. Am cantat acasa cu el si este mai mult pt cei care cauta un clean curat si un overdrive solid. NU este nicidecum un head pt metal sau heavy distortion. Cu doze hum poate sa se apropie de un distors cu sustain sanatos. Prefer sa le dau in Bucuresti unde se poate si proba. Il trimit si in tara cu FAN.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.