www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

MrConfetti

Newcomers
  • Posts

    0
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti, Sector 4

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

MrConfetti's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

  1. Salut, amplificatorul nu mai este disponibil. Chitara este perfecta pentru incepatori (a fost si prima mea chitara). Esti interesat doar de chitara pentru 650 Lei?
  2. Amplificatorul este ca nou, nu prezinta urme de uzura, a fost folosit foarte putin. Vine impreuna cu cablu Fender de 3m + cablu de alimentare. Specificatii de pe pagina oficiala a produsului: -15 wați -1x8 "difuzor personalizat -Claritate excelenta pentru tonuri mari de metal și dincolo -Creați, salvați și comutati intre 4 setări complete ale amplificatorului prin apăsarea unui buton -Bass, Mid și Treble se comportă ca și comenzile EQ ale fiecărui amplificator modelat -Ieșire directă de înregistrare de inalta calitate -Patru modele formate în modele: Clean, Crunch, Metal, Insane; Accesați tonurile frumuseților britanice Vintage, monștrii americani moderni și multe altele; 4 canale de memorie pentru tonurile create de utilizatori -Six Smart FX (2 dintr-o dată) modelate după celebrul stompbox și efecte de studio; Trupul chinezesc / flansa, Phaser swirly, Tremolo expresiv, Reverb; Apăsați Tempo pentru a sincroniza toate efectele bazate pe timp -Tuner incorporat Pentru informatii/poze suplimentare nu ezitati sa ma contactati. Pret: 380 RON, negociabil. Trimit si in tara.
  3. -Chitara functioneaza perfect, a fost folosita, dar si intretinuta (fiind chitara mea principala o perioada de timp). -In afara de o mica urma de lovitura pe cutia de rezonanta (vezi ultima poza/a 7-a poza) nu prezinta urme mari de uzura. Lovitura nu influenteaza in niciun fel sunetul. -Chitara vine impreuna cu husa Ibanez. Pretul este negociabil, nu accept schimburi! Pentru informatii sau poze suplimentare nu ezitati sa ma contactati. Livrez si in tara. ** Daca sunteti interesati de un amplificator la pachet cu chitara sau separat, am de vanzare un amplificator Line 6 Spider IV de 15W in stare foarte buna, folosit foarte putin. Vine la pachet cu un cablu Fender de 3m. Pret: 380 RON, negociabil.
  4. Chitara este ca noua, folosita putin, nu prezinta urme de uzura. Se vinde impreuna cu husa Jackson, strap Fender si tot ce a venit cu ea cand am cumparat-o (Whammy bar, cheita pentru Floyd Rose etc.). Doar husa prezinta niste urme de uzura (vezi poza 5), dar se poate folosi fara probleme. Se poate vinde impreuna cu amplificator Line 6 Spider IV de 15W, ca nou, folosit foarte putin, fara urme de uzura + cablu Fender de 3m. Pret chitara: 980 RON Pret amplificator: 380 RON Pret amplificator + chitara: 1300 RON Preturile sunt negociabile. Trimit si in tara. Pentru informatii sau poze suplimentare legate de chitara sau amplificator nu ezitati sa ma contactati. Accept orice test sau proba. Specificatii de pe pagina produsului: Model: JS32 King V Serie: JS MODEL Model Rosu Corp: Basswood Forma: King V™ Finisaj: Gloss Polyurethane GAT Forma: 1 bucata gat de artar cu intaritura de grafit Numar de taste: 24 Marime taste: Jumbo Insertii de pozitie: Sharkfin Radius: Compus 12” to 16” (304.8 mm to 406.4 mm) Tastiera: Palisandru Material: Artar Finisaj: Satin Latime pragus: 1.625" (41.3 mm) Lungime scala: 25.5" (648 mm) Headstock: Jackson® 6 in linie Placuta gat: Jackson® Neck Plate ELECTRONICA Configurare doze: HH Doza Bridge: Jackson® High Output Zebra Humbucking Doza Gat: Jackson® High Output Zebra Humbucking Comutator doze: 3 pozitii HARDWARE Bridge: Floyd Rose® Licensed Jackson® Double Locking Tremolo Chei de acordare: Jackson® turnate/incapsulate
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.