www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

PaulB

Newcomers
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Sb

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

PaulB's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. De acord, nu-mi imaginez ca azi iau chitara si maine stiu un playlist intreg. Dar am vointa sa invat ceva nou. Locuiesc in Sibiu. O sa continui sa studiez oferta de chitare SH, mai ales ce mi s-a recomandat anterior.
  2. Salut, Da, mi s-a mai recomandat sa iau ceva SH si mi s-a spus la ce sa fiu atent ca sa nu iau teapa, totusi cu livrarea intre orase, complicat daca omul nu e de incredere. Eu ascult Metallica, Scorpions, Rush, Green day, Iron Maiden... O lista pe care o am cu melodii pe care as vrea sa le invat ar fi: Holiday - GD Are We the Waiting - GD Still breathing - GD Boulevard of broken dreams - GD When I come around - GD The best is yet to come - Scorpions The Zoo - Scorpions Wind of change - Scorpions Nothing Else Matters - Metallica Enter Sandman - Metallica One - Metallica Master of Puppets - Metallica When you love a woman - Journey Highway to Hell - AC/DC If Everyone Cared - Nickelback The pretender - Foo Fighters Fly by Night - Rush Closer to the Heart - Rush Limelight - Rush The spirit of Radio - Rush Tom Sawyer - Rush Time Stand Still - Rush Run to the hills - Iron maiden Fear of the dark - Iron maiden The Trooper - Iron maiden 2 Minutes to midnight - Iron maiden
  3. Am primit o recomandare pentru o chitara Hora Iris Solo: http://www.hora.ro/ro/chitara_electrica_iris_solo.html Cu argumentarea ca este lemnul mai bun. Mi se pare in regula si cu aceasta chitara, mai ales daca e recomandata ca fiind mai buna, problema este ca imi va trebui un amplificator, cablu, pene, corzi de schimb, si eventual un strap. Corect? Tuner-ul, sa mai dau banii pe unul sau sa acordez cu o aplicatie pe telefon? Mai bine mi-as lua un static decat un tuner, avand in vedere ca pot sa fac asta cu telefonul. Pareri? Idei?
  4. Buna ziua, M-am hotarat ca in aceasta vara sa invat sa cant la chitara, problema este ca nu stiu nimic despre domeniul muzical si al instrumentelor (nu am experienta practica cu ele, doar ce vad pe youtube). Am gasit online asa ceva (de la firma VGS/GEWA, de origine Germana din cate citesc pe web), la un pret acceptabil, cu tot ce-mi trebuie: http://www.magazinmuzical.ro/index.php?route=product/product&product_id=401 Nu vreau ceva mai scump, ca sunt incepator si cel mult voi fi amator. Vreau sa stiu daca e buna chitara din link-ul de mai sus, daca rezista, daca sta acordata. De obicei am grija de lucruri, le intretin. In caz ca veti intreba, o sa incerc sa invat sa cant rock.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.